Już się wstydzisz i kajasz??????

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magaaaa pisze:Pewnie zbiorę ochrzan od CC, jak tu zajrzy, ale mała była brudna i pośmierdywała czymś dziwnym.
Później przyszło mi do głowy, ze może śmierdzi po prostu tymi wszystkimi lekami, które dostaje...
Hm to środek na pchły poszedł się gonić!!!
magaaaa pisze:Niko, Ty pojęcia nie masz jaka ja Ci jestem wdzięczna za zwrócenie mojej uwagi na Laleczkę.
magaaaa pisze:Teraz jest naprawdę chora, ma kupę leków, ale dla niej nic się nie liczy, tylko aby z nią być. Aby ją głaskać, aby zwracać na nią uwagę. Ona tak strasznie potrzebowała ludzia...
magaaaa pisze:Pani Dr w Łodzi zapisała nam Ronaxan na 8 dnioraz podała Immodulen i Lydium.
Mam Immunodol - ale zastanawiam się, czy nie za wiele tego wszystkiego będzie.![]()
Do uszu mamy Oridermyl, a do oczu Gentamycynę.
Niezła bateria
CoolCaty pisze:Nie, nie jest za dużo. Wierz mi, ja bym dała ich jeszcze więcej. Laleczka dotała super wycelowane lecznie i wpomagacze. Tylko odpchlić będziesz jeszcze raz musiała, bo za wcześnie ją wykąpałaś, chociaz i tak na pewno 90% pcheł padło.
Laleczka dotała super wycelowane lecznie i wpomagacze.
Tylko odpchlić będziesz jeszcze raz musiała, bo za wcześnie ją wykąpałaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 242 gości