Maleńki Gucio, Kruszynka i Kruszyna - happy end :-)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie kwi 04, 2010 11:37 Re: Maleńki Gucio, Kruszynka i Kruszyna - happy end :-)

Witam!!!
Niestety przez jakiś czas nie miałam jak się kontaktować, bo mieliśmy razem z Guciem przeprowadzkę i teraz Gucio mieszka w Gdańsku i ma liczną rodzinkę kocią moja mama posiada 10 kotków a Gucio jest 11 :D. Gucio to duży chłopczyk ale dla mnie jest synkiem w głowie :) od dziecka jak był tak będzie zawsze. Śpi ze mną a nawet na mnie na klatce piersiowej od maleńkiego tak śpi :p i tupeczki muszą być koniecznie z rana jak i z wieczora bo inaczej włączy swoje ADHD i gryzie, lubi się pieścić. Dołączyła bym zdjęcia jak teraz ślicznie wygląda ale niestety nie wiem jak dołączyć. Jeśli ktoś mi pomoże to dołączę z przyjemnością nawet i cała jego rodzinkę :)

Pozdrawiam Serdecznie
Gucio i jego Mamcia :D

Guciowa

Od: Czw cze 28, 2007 20:55

Post » Nie kwi 04, 2010 12:36 Re: Maleńki Gucio, Kruszynka i Kruszyna - happy end :-)

Guciowa

Post » Nie kwi 04, 2010 18:51 Re: Maleńki Gucio, Kruszynka i Kruszyna - happy end :-)

Gucio jest przepiękny :1luvu: i jego rodzinka też :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Naprawdę serce rośnie jak się spojrzy na pierwszą stronę wątku i ostatnie zdjęcia :D
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon kwi 05, 2010 12:37 Re: Maleńki Gucio, Kruszynka i Kruszyna - happy end :-)

Prawie wszystkie kociaki to znajdy tylko Koluś i Ola są nasze od maleńkiego a reszta przygarnięta :) i mają się super

Guciowa

Post » Pon kwi 05, 2010 22:54 Re: Maleńki Gucio, Kruszynka i Kruszyna - happy end :-)

Guciowa pisze:Prawie wszystkie kociaki to znajdy

No tak, widać, że umaszczenie nie wyjściowe i nie modne ;) Zupełnie tak jak u mnie ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

[poprzednia]