Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prążek pisze:zastanawiam sie po co łapki pokłute skoro dostaje podskórnie?
te witaminy to catosal, takie różowe?
czy duphalite, żółty?
kociaki mruczą też z bólu, niestety...
a jak persik
może on nie je bo ma nadżerki?
każdy kot różnie reaguje, więc u niego to że ma niższy mocznik i kreatyninę, może inaczej reagować
zasugerujcie Avilin na te nadżerki, szkoda kitka
Prążek pisze:No niestety mam...
Maciek na tapecie,
jeżeli będziecie miały problem, tzn. potrzebowały porady możecie dzwonić,
ze wzgledu na Maćka jestem dostępna o różnych porach dnia i nocy pod tel.
pamietajcie, że lekarz nie jest alfą i omegą, pewnie Maćka nie byłoby juz gdyby nie porady AlkiM, oczywiście konsultowałam co podaję, oporów nie było, widziano moja determinację,
Misio-Patysio być może żyłby gdybym nie zaufała lekarzom(to byli inni)...
tel. na pw pozwolę sobie wysłać do Dagmary-Olgi,
aha niech te koty jedza co chcą i ten wasz iten persik,
kroplówkami się wypłucze mocznik
teraz Maciucha dostaje glukozę z duphalitem i to go tez postawiło bo sam nacl odprowadzał na cmentarz
Prążek pisze:tak, pamiętam o kitku
najważniejsze że lekarka też wie że nie jest alfą i omegą
co do wenflonu, to może nie jego żyły tylko felerny wenflon!!
jak byliśmy wczoraj na zmianę wenflonu, to lekarki mówiły, że jet jakaś partia felernych że się tzw. rolują, że nie można ich włożyc w żyłę, może Wasza lekarka ma to samo
te wenflony mają końcówkę niebieską, chyba 2,5cm są
teraz dostał z różową końcówką
jessi74 pisze:Prążek pisze:tak, pamiętam o kitku
najważniejsze że lekarka też wie że nie jest alfą i omegą
co do wenflonu, to może nie jego żyły tylko felerny wenflon!!
jak byliśmy wczoraj na zmianę wenflonu, to lekarki mówiły, że jet jakaś partia felernych że się tzw. rolują, że nie można ich włożyc w żyłę, może Wasza lekarka ma to samo
te wenflony mają końcówkę niebieską, chyba 2,5cm są
teraz dostał z różową końcówką
felerne wenflony![]()
o rany! Goniu! problem jest z wbiciem się w żyłę, kotek jest wychudzony okropnie, ciężko znaleźć odpowiednią żyłkę ! powiedz swoim wetkom, że to tylko i wyłącznie kwestia tego , że kot jest okropnie chudy i prawie nic nie widać na tych łapkach, to znaczy żył nie widać
![]()
Pisząc - problem z założeniem wenflonu - nie miałam na myśli samego wenflonu, on jest jak najbardziej ok i dla odmiany jest biał-kremowy
dagmara-olga pisze:a jak coś, pamiętajcie, ja mam telefon do Prążek, jesli komuś podać, proszę o pw
cypisek pisze:ludzki lek Rowatinex, 30 albo 50 kapsułek./bez recepty/.Piasek wychodzi perfekcyjnie.Sprawdzone na moich 3 kotach. Jeden miał cewnik, sytuacja beznadziejna była. Po dosłownie paru dniach piasek i kamienie wychodziły.Jedną kapsułkę dziennie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MB&Ofelia i 67 gości