DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 30, 2010 16:51 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

No jasne że mówiłam, takim synem TRZEBA się chwalić 8) Ale właśnie: zawsze dodawałam dla wyjaśnienia, że Żaba jest moim synem :wink:

Taka piękna pogoda, a ja czuję się jak stara wyżęta ścierka :( :( :(

W dodatku naszły mnie właśnie wyrzuty sumienia... Tyle kotów rozpaczliwie poszukuje tymczasów, a ja... Mieszkam przecież sama, nikt nie stawia mi ograniczeń, miejsce też od biedy jeszcze jest, kasy na nadprogramowe jedzenie również by nie zabrakło... Ale nie daję rady :( Podpieram się nosem i ciągnę swoje własne życie jakimś parszywym ostatkiem sił... Nie mam siły nawet zawieźć mojej własnej łysiejącej Królewny do naszej lecznicy do Wilanowa :( ...
Chyba najsmutniej jest tak zdychać wiosną :( ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto mar 30, 2010 21:44 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Ja też mam wiosenny dół... finansowy... zaczyna mnie on dobijać. Jak oddam Gamonie, to chyba przestanę na jakiś czas wchodzić na forum, bo jak nie mam tymczasów, to kusi mnie, żeby sobie jakieś wziąć. Miśki i Burka przestałam już traktować jak tymczasy, bo pewnie nikt nigdy ich nie zechce :( Choć żadnych oficjalnych przyjęć do grona rezydentów robić już nie zamierzam.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro mar 31, 2010 6:45 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Ja wzięłam Lizaka - miał szukać domu, a ja chciałam zacząć brać pomalutku małe, "sprawdzone" na tymczas (i tak, że na matce to wymogłam :roll: ). No Lizak zostaje. Mam przez to wyrzuty sumienia, bo nie mogę wziąć innego malucha na DT, a matka dokocona "forumowo" dwa razy już mi na to nie pozwoli....w żaden sposób :? . Już żaden taki numer nie przejdzie, a będzie się "bała", że znaleziony właśnie na parkingu maluch zostanie na stałe.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro mar 31, 2010 18:51 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Ja z kolei najbardziej na świecie chciałabym tymczasować wszystkie czarne koczurki (wiem, wstrętna jestem, ale nic na to nie poradzę, że to do nich mocniej mi serce bije :oops: ), ale z drugiej strony sama też nałożyłam sobie na nie bana z wiadomych względów :twisted:

Dopiero wróciłam z kina... Biedne koty, jak mało one mnie mają... W dodatku wcale nie tylko w dni powszednie - weekendy przecież całe dla odmiany przesypiam :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro mar 31, 2010 19:05 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Oj Marcelibu, taka duża dziewczynka i mamy się boi :roll: ;)

No dobra, moi rodzice wiedzą o czterech kotach :oops: Gorzej jak się kiedyś z teściami zgadają, bo teściowie wiedzą o wszystkich. To kłamstwo szyte grubymi nićmi nie wypłynęło jeszcze tylko dlatego, że my mieszkamy w W-wie, moi rodzice w Łodzi, a teściowie w Radomiu.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro mar 31, 2010 19:13 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Moi rodzice i Babcia do dziś są przeze mnie okłamywani, że kotów jest tylko osiem. Po przybyciu Piotrusia coś im się przestało zgadzać w obliczeniach, więc wytłumaczyłam, że oddałam na wieś dziką Duńkę :oops: Przecież i tak jej nie zobaczą :ryk: ...
A nawet jak zobaczą, to raz na jakiś bardzo długi czas i wyłącznie z daleka. Wtedy powiem, że to kolejny tymczas :oops:

Wielbłądzio

Post » Czw kwi 01, 2010 18:02 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Żyjemy.
Czuję się paskudnie, idę spać :(
W zeszłym roku o tej porze czułam się o wiele wiele lepiej :(

Wielbłądzio

Post » Czw kwi 01, 2010 18:08 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Wielbłądzio pisze:Żyjemy.
Czuję się paskudnie, idę spać :(
W zeszłym roku o tej porze czułam się o wiele wiele lepiej :(

Witaj popołudniową porą :wink:
Mam nadzieje że w przyszłym roku o tej porze Twoje złe samopoczucie będzie tylko wspomnieniem
:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt kwi 02, 2010 19:16 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Smutno tu i pusto...
A mnie głowa boli jak wściekła :(

Busiunia przestała jeść :crying: Dałam jej już trzy rodzaje mokrego, a ona tylko wylizuje sos :( Cosma zamówiona w zooplusie, ale przyjdzie dopiero po Świętach...

Nie wiem, jak dam radę chociaż trochę posprzątać mieszkanie...
Pewnie nie dam :oops:

Spokojnych Świąt Kochani !!!

Wielbłądzio

Post » Pt kwi 02, 2010 20:09 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Wesołych Świąt życzymy :)

Kciuki za Busiunię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja mieszkanie posprzątałam w zasadzie na cześć moniki794, która przyjdzie do moich kotów. Na szczęście w tym roku rodzina do mnie nie przyejżdża. Niestety z moją Babcią jest nie najlepiej. Boję się...
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob kwi 03, 2010 9:02 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Wesołych Świąt życzymy :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob kwi 03, 2010 13:01 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Wesołych Świąt życzymy :)

Kasiu - dla Ciebie, Draństwa i wszystkich Fanek Draniowego wątku - wszystkiego najlepszego na Święta!!! :)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob kwi 03, 2010 18:39 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Wesołych Świąt życzymy :)

Obrazek
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob kwi 03, 2010 19:39 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Wesołych Świąt życzymy :)

Dziękujemy wszystkim za życzenia :1luvu:

Przespałam cały dzień, nie posprzątałam nic a nic :( Dranie obległy mnie i mruczą, biedne zaniedbane koty, wcale nie piszę tego żartem :( Okna niemyte od ponad roku, mieszkanie niesprzątane od dwóch tygodni... Wiosna, tak pięknie za oknami, ludzie ślą sms-ami wielkanocne życzenia - a ja jakbym powoli zdychała :( :( :(
Jutro pewnie nie dam rady zebrać się do Rodziców...

Królewna zjadła ponad pół saszetki miamora. Niby dobrze, że cokolwiek zjadła, ale od wczoraj to o dużo za mało :( Kiedy nie ma futerka na brzuchu, wygląda jak prawdziwy szkielet :( :( :(

Wielbłądzio

Post » Sob kwi 03, 2010 19:43 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Wesołych Świąt życzymy :)

Muszą Cie bardzo kochać te biedne zaniedbane koty , u nas ani oblegania ani mruczenia nie uświadczysz :roll: ........
Pozytywnej energii Ci życzę Wielbłądziu w ten świąteczny czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]