Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:
Ładny obrazek?![]()
Niestety Tacia uparcie nie chciała wejść w kadr, tzn. ręce mam za krótkie
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:
Ładny obrazek?![]()
Niestety Tacia uparcie nie chciała wejść w kadr, tzn. ręce mam za krótkie
Ciekawa jestem OKI jak długo tak leżałaś, co by Adelki nie zrzucać?...
Mała Dzikuska pisze:Wiedziałam, he,he...![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Dziewczyny - ja nie na temat, ale nie mam jakoś sił przebijac się przez wątek szyl-Kretek![]()
Mam na oku potencjalny, ze wstępnych rozmów sensowny, domek, ktory chce przygarnąć dorosłą, wysterylizowaną, o nietypowym umaszczeniu, krotkowłosą koteczkę, która ma być miziakiem i pieszczochem (pani od razu powiedziała, ze chyba nie mogłaby miesiącami oswajać kota). Czy macie jakąś kandydatkę? Umowiłam się z panią najpierw na zdjęcia, a potem na dalsze rozmowy.
Marzenia11 pisze:Dziewczyny - ja nie na temat, ale nie mam jakoś sił przebijac się przez wątek szyl-Kretek![]()
Mam na oku potencjalny, ze wstępnych rozmów sensowny, domek, ktory chce przygarnąć dorosłą, wysterylizowaną, o nietypowym umaszczeniu, krotkowłosą koteczkę, która ma być miziakiem i pieszczochem (pani od razu powiedziała, ze chyba nie mogłaby miesiącami oswajać kota). Czy macie jakąś kandydatkę? Umowiłam się z panią najpierw na zdjęcia, a potem na dalsze rozmowy.
becia_73 pisze:Karolinka -Koteczka, wiek około 2-3 lata . Kiedyś chyba miała dom..ale niestety prawdopodobnie zimowała na dworzu![]()
Przy bliższym poznaniu okazało się,że kicia jest bardzo ,ale to bardzo miziasta...spokojna i grzeczna.
Została wysterylizowana i czeka na adopcję. Akceptuje towarzystwo kotów, ale ludzi wprost uwielbia.
[
Szukamy domku dla kici
Mała Dzikuska pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=109476
viewtopic.php?f=13&t=109703
viewtopic.php?f=13&t=109175
viewtopic.php?f=1&t=108748
Tak na szybko znalazłam, nie wiem czy miziaste...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 700 gości