katka323 pisze:mój TZ powiedział - miecz zawszewięc jeśli jeszcze można to poproszę
Pako pisze:katka323 pisze:mój TZ powiedział - miecz zawszewięc jeśli jeszcze można to poproszę
Dziękujemy![]()
zaczynamy licytację, mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze choć jeden rycerz - przecież walka honorowa musi być![]()
Wzywamy więc do boju![]()
edit: zapomniałam napisać do kiedy licytacjaustalmy więc standardowo 5 dni - do 7 kwietnia do godz. 0.54
krynia08 pisze:Pako pisze:katka323 pisze:mój TZ powiedział - miecz zawszewięc jeśli jeszcze można to poproszę
Dziękujemy![]()
zaczynamy licytację, mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze choć jeden rycerz - przecież walka honorowa musi być![]()
edit: zapomniałam napisać do kiedy licytacjaustalmy więc standardowo 5 dni - do 7 kwietnia do godz. 0.54
a rycerze nie zasną
Pako pisze:katka323 pisze:mój TZ powiedział - miecz zawszewięc jeśli jeszcze można to poproszę
Dziękujemy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości