Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 01, 2010 19:53 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Już mam zapytanie o Misia :ok: Może domek zgodzi się przetrzymać go jeszcze chociaż tydzień?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw kwi 01, 2010 21:22 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Niteczka 1 pisze:Już mam zapytanie o Misia :ok: Może domek zgodzi się przetrzymać go jeszcze chociaż tydzień?

Misia już tam nie ma. Obecnie przebywa w DT - bardzo tymczasowym. Wolałbym, by więcej o tej sprawie napisała Fiona. Ja oczywiście deklaruję daleko posuniętą pomoc.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pt kwi 02, 2010 10:48 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Miś ma tymczas do końca przyszłego tygodnia. Do tego czasu musimy mu znaleźć albo nowy dom albo nowy dt.

Dodatkowym problemem jest kotka Gala. Uciekła z domu na ul Tatrzańskiej 2 rozrywajac moskitiere. Kotce nic sie nie stało jest widywana w okolicy bloku ale potrzebna jest pomoc w odłowieniu kotki. Może ktoś z Warszawy mogłby pomóc ?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt kwi 02, 2010 11:00 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Wątek Gali, prosze o podnoszenie
viewtopic.php?f=1&t=109705
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt kwi 02, 2010 13:56 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Cytuję siebie :P

Carlita pisze:Co z tym Misiem? Nakreślcie troche sytuacje. Byle tylko zdrowy i kuweciasty
Ja z Wawy (bezzwierzątkowe mieszkanko 37m w centrum z siatka w oknie) ale jade do Wrocławia na świeta a tam caly zwierzyniec . Moge zapewnic tymczas od wtorku do czerwca , fajnie bybylo znalesc staly do tego czasu.

Carlita

Od: Pon mar 22, 2010 15:04

Post » Pt kwi 02, 2010 13:56 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

A co bylo powodem rezygnacji z takiego miziaka .....

Carlita

Od: Pon mar 22, 2010 15:04

Post » Pt kwi 02, 2010 17:48 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Carlita pisze:A co bylo powodem rezygnacji z takiego miziaka .....

Według relacji byłej właścicielki brak akceptacji ze strony rezydentki.

Niteczko, rozmawiałem z panią Iwoną. Dzwonili do niej Państwo zainteresowani jej podopiecznym. Spodobali jej się, więc można uruchomić procedury adopcyjne ;)

Kieleckim kotom oraz ich opiekunom życzę spokojnych świąt i wszystkiego najlepszego :torte:
Obrazek

Gem

Post » Sob kwi 03, 2010 13:03 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

To super :D Zaraz poszperamy za kimś z Myślenic :ok:

Także życzę wszystkiego co najlepsze na Święta :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Sob kwi 03, 2010 20:42 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Zdjęcie Misia nadesłane przez byłą właścicielkę:

Obrazek

Może przyda się do ogłoszeń.
Obrazek

Gem

Post » Pon kwi 05, 2010 10:22 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Dostałem zapytanie o Tajgera z adresu g.ola@onet.eu
proszę mi powiedzieć czy Tajger jest nadal możliwy do odebrania go?? czy jest on za darmo i ile w tym momęcie ma. Proszę o szybką odpowiedz

Odpisałem, że jest za darmo i że ma 10 miesięcy. Pozostałe informacje - mam nadzieję - przekaże Fiona.
Obrazek

Gem

Post » Pon kwi 05, 2010 12:44 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Ma ktos jakiś pomysł jak pomóc ?

"Witam
Pani Ilono mam pilna sprawę i potrzebuje i proszę o pomoc. U mnie na
osiedlu sa 2 kotki w rui i sa tez male kotki w pudelku pod balkonem. Te
kotki w rui potrzebuje talonów zeby je wysterylizowac i jakiegos domu na
te kilka dni po streylizacji. A te male kotki potzrebuje domu zeby je
gdzies pilnie umiescic poniewaz wszystkie te kotki zyja pod jednym
blokiem na moim osiedlu a ludzie je truja. Jedna kotka jest w domu u
jednej kobiety i ta Pani ja leczy bo zostala podtruta, i wziela ta Pani
tez jedna kotke z malymi. Ja bardzo chetnie bym wziela ale niestety nie
mage bo u nas w domu panuje tyfus i ostatnio przywiozlam z Piekoszowa
dwa kotki i niestety oda zdechly ze wzgledu na tego tyfusa. Gdyby nie
ten tyfus to wie Pani ze bysmy nie prosili o pomoc bo wie Pani jak u nas
jest ostatnio wzielam z ulicy kotke w ciazy i potem miala 7 malych
posilam Pania tylko o pomoc w wydaniu, ale nie chce wziasc tych kotkow
jak maja za kilka dni u mnie zdechnac , lekarz weterynarz powiedzial ze
kazdy nastepny kot tak samo skonczy u nas dopiero po roku mozemy wzias
jakies koty, a szkoda zeby te zostaly otrute i sie meczyly.Bardzo prosze
o pomoc w mojej sprawie i prosze o odpowiedz na mojego maila.
Pozdrawiam
..."
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon kwi 05, 2010 13:27 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Mogę przekazać dwa talony tej pani. DT u siebie niestety nie zaoferuję :(
Obrazek

Gem

Post » Pon kwi 05, 2010 15:56 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

koty w potrzebie....szukamy dt !!
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto kwi 06, 2010 17:47 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Zgłaszam fionę.22 i Wasze koty do konkursu Krakvetu. Fiona22, czy wyrażasz zgodę na kandydowanie?
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Czw kwi 08, 2010 12:07 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Niteczko, można już nie szukać wolontariuszy na wizytę przedadopcyjną w Myślenicach. Pani Iwona pojedzie tam z Luckiem w sobotę i jeśli domek jej się spodoba, to zostawi tam kocurka ;)

Anik II nadal jest w hoteliku. Nie siedzi już w klatce, ma do dyspozycji całe pomieszczenie. Niestety, w stosunku do ludzi nadal jest bardzo nieufny. Na powitanie syczy ostrzegawczo i nie przejawia żadnej ochoty do nawiązywania jakichkolwiek kontaktów. Bez problemu za to dogaduje się z innymi kotami.

Anik III wciąż na wolności. Klatkę - pułapkę traktuje jak spiżarnię i miejsce do drzemki, ale nie zamierza dać się w nią złapać.

Miś po powrocie z adopcji trochę się rozchorował. Więcej napisze zapewne Fiona, ja powiem tylko, że miał zrobiony test na białaczkę i jest ujemny :)

Co do konkursu Krakvetu, to chyba nie mamy w tym miesiącu większych szans w walce o głosy forumowiczów z Fundacją Kocia Dolina. Niemniej jednak bardzo dziękujemy wejadze za pamięć o nas i za zgłoszenie ;)
Obrazek

Gem

[poprzednia][następna]