Gdzie te domki......tyle wspaniałych mruczków czeka.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
pyszczek ma Oazia tak milutki... Widac po niej, ze cierpliwie czeka az sie przeprowadzi do swojego domku. Ona wie, to widac, ze domek na nia czeka, tylko jeszcze to jedno szczepienie...
A Tofiś po świętach idzie na kontrolę węzłów chłonnych, oczek, temperatury itd Tylko kurcze po tych tabletkach jest jakiś senny, ale nic nam wet nie mówił, żeby odstawić
No jest senność napisana w objawach niepożądanych, ale zastanawia mnie jeżeli jest to objaw niepożądany, to czy nie powinno się odstawiać tabletek? Tofiś mi tu właśnie dupką teraz zasłania
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Świetne Ja również wszystkim życzę Wesołych Świąt A tak nawiasem wiecie czy koty mogą jeść serca wieprzowe? Bo w końcu coś Tofikowi bardzo zasmakowało poza saszetkami Kiedyś uwielbiał wołowinę, a po śmierci Beci coś strasznie zaczął grymasić przy jedzeniu i wołowinka już jest ble