Dzis było pierwsze podejscie do kotów Nowo Portowych, niestety Aga miała pewne turbulencje i nie dojechała z łapką Musiałysmy łapać kotki do transporterów, 1-a udało się złapać jakims cudem, juz po sterylce, a była bardzo wysoko już w ciązy....kotka zreszta przesliczna, srebrna jak z reklamy....lawetuje u pani karmicielki w łazience, mam nadzieje ze nie zatruje jej tej doby Za tydzien kolejne łapanki...
zgłoszenie od kierownika sklepu który robi dla nas zbiórkę karmy. GDAŃSKA, UL. TAMKA I UL. FALK POLLONUSA- SKRZYŻOWANIE, PAS ZIELENI I PIWNICA- MASA KOTÓW NIE WYSTERYLIZOW./NIE WYKASTROW. pan łukasz chętnie pomoże łapać, mam do niego tel. bród, smród i choroby. czy jest ktoś chętny żeby się tym zająć?????????????????????
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób
Ostatnio edytowano Pt kwi 02, 2010 21:01 przez jarekm, łącznie edytowano 1 raz
Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie. Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.
"Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota."
Ze słonikowego allegro chyba tylko 15 zł wyszlo... :/ albo ludzie oziębli sie stali albo nie wiem Szkoda, ze przy tym 1 został słonik bez domu Kaze kase wplacac odrazu na pkdt z dopiskiem allegro-slonik.. Za przesylke tez, trudno odemnie gest mały wysle za swoje;)