Resztę garderoby można skompletować tutaj viewtopic.php?f=27&t=103483
Zerknijcie,bo zbieram na sterylkę dla bezdomniaczki a w Bydzi talonów nie ma niestety.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kirke18 pisze:Jak wieczorami mój małż zalega na kanapie, to jak rozpoczyna się wielka pardubicka z udziałm obu koni tylko się kuli i łapie szklankę, bo konie nie widzą przeszkód i już nie raz poszły po talerzyku/szklance/ludziu.
ola19 pisze:To ''Sto lat'' dla niego.![]()
Resztę garderoby można skompletować tutaj viewtopic.php?f=27&t=103483
Zerknijcie,bo zbieram na sterylkę dla bezdomniaczki a w Bydzi talonów nie ma niestety.
Erin pisze:A poza tym, idąc za ciosem, ciachnęłam dziś Pyzę, która właśnie odsypia.
Dostałam trochę zniżki, ale i tak zapłaciłam za obie panny 4 stówy, więcza pomoc.
Basica pisze:
strasznie drogo zapłaciłaś Siostro Erin, w której lecznicy tak zdarli z Ciebie skórę? są lecznice, w których bez zniżek tną kocice za stówę.
jasdor pisze:No ja nie wiem!!!!
Moje bandyty to jakieś nienormalne są !
Grzeczne, ułożone, troszkę tylko pobiegają z gracją i się poszarpią, nie śpią ze mnąnie przychodzą na kolana
mruczą troszkę przy głaskaniu. Ja też chce żeby troche porozrabiały, a one NIE!
W nocy śpią jak pozabijane, zdziwione nieco rano, że już trzeba wstawać. Pycia kiedyś, jak jeszcze była malutkim kotkiem to coś próbowała rozrabiać, ale stara Kośka szybko ją nauczyła, jak się trzeba zachowywać
pomponmama pisze:jasdor pisze:No ja nie wiem!!!!
Moje bandyty to jakieś nienormalne są !
Grzeczne, ułożone, troszkę tylko pobiegają z gracją i się poszarpią, nie śpią ze mnąnie przychodzą na kolana
mruczą troszkę przy głaskaniu. Ja też chce żeby troche porozrabiały, a one NIE!
W nocy śpią jak pozabijane, zdziwione nieco rano, że już trzeba wstawać. Pycia kiedyś, jak jeszcze była malutkim kotkiem to coś próbowała rozrabiać, ale stara Kośka szybko ją nauczyła, jak się trzeba zachowywać
A czy ty jesteś pewna siostro, że twoje familiary żywymi kotkami sa a nie pluszowymi? A może chore?Grzeczne koty? Nie może być! Jakaś ściema!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Kasiasemba, Patrykpoz i 305 gości