Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Kasiu, ja sprzatać naprawde lubie i tak zupełnie poważnie się nad tym tematem zastanawiam na czas już po przeprowadzce. (tym bardziej jak porównam ile można zarobić w taki sposób, a ile ja miałam na etacie, fakt, praca męcząca na pewno, ale psychicznie można odpocząć, a mnie to zawsze relaksowało)
Wet będzie u nas jutro w ciągu dnia, mają dosć napięty dzień w lecznicy (sporo operacji poumawianych), wiec da nam zanc chwilkę wcześniej, ze już jedzie.
Zobaczymy co sie będzie działo. Dziś dotarły do nas krople od ryśki, kocury juz po 2 dawki dostały. Jeszcze bedzie trzecia wieczorem. Relaksujemy się![]()
Jutro zadzownię i umówie się konkretnie z kocurami z pania z toz-u, tak się umówiłyśmy, ze dam znać już po szczepieniu. A kocury jutro dostaną też książeczki, będzie wszystko wpisane
edit: No ja dopiero dotarłam Kasiujeszcze musiałam wszystkich oporządzic, jakby nie patrzeć 9 kotów w domu mam w tym momencie
Kasiu, cieszę sie bardzo, ze życzenia jednak zdążyły dotrzeć przed swiętami
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google Adsense [Bot], luty-1, puszatek, squid i 162 gości