Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
haniaszaraf pisze:Ja bardzo przepraszam, ale gdzie są przednie Puszkowe łapki na zdjęciu "siedzącym", hę?!
Birfanka pisze:haniaszaraf pisze:Ja bardzo przepraszam, ale gdzie są przednie Puszkowe łapki na zdjęciu "siedzącym", hę?!
No jak to gdzie... lewa ma przycisnieta do boczku, a prawa schowal za grzbiecikiem... ciekawe, co w niej ma, ze tak ukrywa!![]()
Birfanka pisze:Witajcie! Milego dzionka tez zycze![]()
[....]Fifinka mi sie rozochocila!Chyba pozazdroscila Mayi figlarnosci
[....] Figlarka nr 2 zagarnela wszystkie i ganiala w amoku po korytarzyku z pelna paszcza wacikow
[....]
mimbla64 pisze:Birfanko to Fifinka musiała komicznie wyglądać z wacikami w paszczy.![]()
Mój obecny tymczasik z przyborów kosmetycznych, to pasjami lubi pałeczki do uszu. Wczoraj w czasie sprzątania powygarniałam kilka z różnych kątów.
Co prawda nie były ukradzione. Sama mu dawałam.
Oraz papier toaletowy, z którego robi wycinanki.![]()
Papier musiałam zacząć chować.
Co do energii i mi by się trochę od Anulki przydało. Energii lub sprzątających krewetek.Wprawdzie na święta wyjeżdżam i gruntownie sprzątać nie muszę, ale jeszcze trochę do sprzątania jest.
Birfanka pisze:Z tymi wacikami w paszczy wygladala, jakby zwiala dentyscie z fotela![]()
A jak zaczela pluc merdajac wywieszonym ozorkiem, bo jej sie wata tam wczepila w "haczyki", to juz w ogole wygladala swietnie![]()
Jesli chodzi o paleczki do uszu, to ona tez je lubi do zabawy, ale prawdziwa fiksacje na ich punkcie ma Pupusz, szalu dostaje i kradnie mi spod rak. Pilnuje bardzo i daje im do zabawy tylko pod moim dozorem, bo boje sie, żeby nie zeżarly...
A papieru toaletowego tez musze pilnowac, czyli uwazac, zeby luzny koniec nie zwisal, bo Fifinka pasjami lubi rozwijac z rolki i robic perforacje![]()
Cesarzowa natomiast uwielbia perforowac swymi okazalymi klami wszelkie kartony i tekturki-np. okladki ksiazek i czasopism, koperty, pudelka, teczki na dokumenty-sporo juz tak przyozdobila gustownym szlaczkiem w naroznikach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 28 gości