Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Wiotam sie i melduję w klinice - czy leczenie jest ograniczone w czasie, czy tez pobyt bezterminowy?
Mała Dzikuska pisze:GRATULACJE!!!!!!!!!!![]()
Marzenia11 pisze:Kochana Mysz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OKI, wszystko dzieki Tobie - zrobiłas przeogromną pracę i teraz kotenka moze być i jest szczęśliwa![]()
![]()
![]()
dobrze powiedziałam pani D. że Adelka idzie do osoby mającej doświadczenie i umiejętności w oswajaniu dzikich kotów - ale mam wyczucie ludzi, co?![]()
![]()
![]()
Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę!!
![]()
![]()
OKI pisze:WIEŚCI Z DOMU MYSZY!!!![]()
![]()
![]()
Jest cudnie![]()
Mysz już się nie chowa, przychodzi na mizianie, śpi na kanapach, włazi na łóżko - jednym słowem pełna aklimatyzacja![]()
![]()
![]()
![]()
Rudy jeszcze zazdrosny, prycha i fuka, przepycha się pierwszy do miziania, ale Mysz sobie z tego nic nie robi![]()
Nie pcha się jeszcze na kolana, ale przecież u mnie dopiero zaczęła tuż przed odejściem![]()
Jestem szczęśliwa
Koleżanka zdziwiona, bo Rudy po głupiej przeprowadzce przez tydzień mieszkał pod kołdrą, a przez następny miesiąc chyłkiem przemykał pod ścianami![]()
Mysz rządzi![]()
![]()
kociczka39 pisze:O jaaaa,my dopiero na drugiej stronie ???![]()
![]()
![]()
![]()
Meldujemy się![]()
![]()
kociczka39 pisze:OKI pisze:WIEŚCI Z DOMU MYSZY!!!![]()
![]()
![]()
Jest cudnie![]()
Mysz już się nie chowa, przychodzi na mizianie, śpi na kanapach, włazi na łóżko - jednym słowem pełna aklimatyzacja![]()
![]()
![]()
![]()
Rudy jeszcze zazdrosny, prycha i fuka, przepycha się pierwszy do miziania, ale Mysz sobie z tego nic nie robi![]()
Nie pcha się jeszcze na kolana, ale przecież u mnie dopiero zaczęła tuż przed odejściem![]()
Jestem szczęśliwa
Koleżanka zdziwiona, bo Rudy po głupiej przeprowadzce przez tydzień mieszkał pod kołdrą, a przez następny miesiąc chyłkiem przemykał pod ścianami![]()
Mysz rządzi![]()
![]()
Nasza Ukochana Mysz![]()
![]()
![]()
![]()
Ale Myszy mają do siebie ,ze uwielbiają rządzić
Jeszcze tylko jakąś foteczkę niech domek zrobi i ze szczęścia odlecę
kociczka39 pisze:OKI pisze:
Foty będą w Święta, osobiście się o to postaram
Mogłabym ją oglądać bez końca
OKI pisze:kociczka39 pisze:OKI pisze:
Foty będą w Święta, osobiście się o to postaram
Mogłabym ją oglądać bez końca
Ja też![]()
Zapomniałam powiedzieć - pod koniec pobytu Mysz zaczęła jeżyć ogon przy miziankach![]()
Niestety nie udało mi się fotki zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości