Strasznie jestem ciekawa wyników badań. I nieustannie

Moderator: Estraven
Ania Z pisze:W domku będzie tak sie dopytuje bo Tiramisu ma trafić do DT męskiegopod moja "kuratelą"
a ja jedza jestem i uważam ze facet jest niższego gatunku i niższej empatii jeżeli chodzi o kota![]()
![]()
![]()
![]()
w DT będzie miał wypasiony drapak i Dużego tylko dla siebie (jak wróci z pracy)
no i ja dochodząca na sygnał "źle sie dzieje", "trzeba kotkowi "krzywdę" zrobić"
przyszły juz wyniki ??
aga9955 pisze:Anka...![]()
trzymam kciuki wielkie za Tiramisu i opiekuna
Ania Z pisze:aga9955 pisze:Anka...![]()
trzymam kciuki wielkie za Tiramisu i opiekuna
no co ...![]()
![]()
Ania Z pisze:tak sie dopytuje bo Tiramisu ma trafić do DT męskiegopod moja "kuratelą"
a ja jedza jestem i uważam ze facet jest niższego gatunku i niższej empatii jeżeli chodzi o kota![]()
![]()
![]()
![]()
w DT będzie miał kawalerke do dyspozycji z wypasionym drapakiem i Dużego tylko dla siebie (jak wróci z pracy)
no i ja dochodząca na sygnał "źle sie dzieje", "trzeba kotkowi "krzywdę" zrobić"
anna57 pisze:Ania Z pisze:tak sie dopytuje bo Tiramisu ma trafić do DT męskiegopod moja "kuratelą"
![]()
![]()
![]()
w DT będzie miał kawalerke do dyspozycji z wypasionym drapakiem i Dużego tylko dla siebie (jak wróci z pracy)
Aniu, ten dt to może Marcin, ten co miał jakiś czas "moją" Maryśkę?![]()
Jak to ten to przeca fajny chłopak jest
Ania Z pisze:"trzeba kotkowi "krzywdę" zrobić"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Barbasia, Blue, Google [Bot] i 248 gości