Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jahoda pisze:Kochani, bardzo, bardzo wam dziękuję.Dzisiaj doczytałam na "ślepaczkach", że jest możliwość pomocy finansowej ze strony Forum. Ja biorąc Kaszmira liczyłam się z tym, że jego leczenie będzie dosyć kosztowne, ale ja temu podołam. Dlatego jeszcze raz gorąco dziękuję za Waszą życzliwość. Myślę, że te pieniążki powinny iść do kogoś, kto ma na tymczasie więcej kotów i co za tym idzie trudniej mu dźwignąć leczenie. Ja na tym Forum jestem bardzo nowa i jeszcze nie do końca ogarnęłam zwyczaje i możliwości. Mam nadzieję, że takie przesuniecię to nie problem.
Bardzo, bardzo dziękujemy i pozdrawiamy.
(Swoją drogą mam nadzieję, że nie urodzi się już nic nowego, dodatkowego bo wtedy to już pójdę z torbami)
Bazyliszkowa pisze:Super, że jednooczka już w dt![]()
Never, czy dt jednooczki to dom forumowy? I czy dt potrzebuje wsparcia? Napisz coś więcej, środki pomocowe z marca nie są jeszcze podzielone.
A czy wiadomo coś więcej o rudasku? Może jakaś fotka...
AgaPap pisze:
ROZLICZENIA:
NASZE AKTUALNE FINANSE:
Razem: składki + bazarki = 703,00 (31 marca 2010r.)
składki + bazarki + rezerwa = 1 023,,49
1. ze składek - 245,00 zł
karolinas (II),
anita5,
biedronkas
bazyliszkowa
marcjannakape
AnnaK (nie mogę skojarzyć z nickiem)
AprilRain
cynamon i wanilia
alessandra
ksiezna_kluska
puss
Lutencja
Ika6 (II,IV)
salps
AgaPap
MagdaMagda
2. z bazarków - 458,00 zł
Rezerwa - 320,49 zł
AgaPap pisze:Poprawione![]()
A ja z konkretnymi decyzjami po ile?
alessandra pisze:Jahoda pisze:Kochani, bardzo, bardzo wam dziękuję.Dzisiaj doczytałam na "ślepaczkach", że jest możliwość pomocy finansowej ze strony Forum. Ja biorąc Kaszmira liczyłam się z tym, że jego leczenie będzie dosyć kosztowne, ale ja temu podołam. Dlatego jeszcze raz gorąco dziękuję za Waszą życzliwość. Myślę, że te pieniążki powinny iść do kogoś, kto ma na tymczasie więcej kotów i co za tym idzie trudniej mu dźwignąć leczenie. Ja na tym Forum jestem bardzo nowa i jeszcze nie do końca ogarnęłam zwyczaje i możliwości. Mam nadzieję, że takie przesuniecię to nie problem.
Bardzo, bardzo dziękujemy i pozdrawiamy.
(Swoją drogą mam nadzieję, że nie urodzi się już nic nowego, dodatkowego bo wtedy to już pójdę z torbami)
Jahoda, bardzo dziekujemy za decyzję, czyli wobec powyższego, rozumiem,że pula Kaszmirka ma być rozdysponowana na pozostałych beneficjentów marcowych, których opiekunowie mają więcej futerek?
Jahoda pisze:Jeżeli to do mnie pytanie - to jak najbardziej![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], olabaranowska, puszatek i 1307 gości