OKI pisze:Już wróciłamNienajgorzej
szczesciara

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Już wróciłamNienajgorzej
tillibulek pisze:ja znowu sie naogladalam zdjec norwegow i mi NFO w glowie![]()
![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:Już wróciłamNienajgorzej
szczesciara![]()
OKI pisze:tillibulek pisze:ja znowu sie naogladalam zdjec norwegow i mi NFO w glowie![]()
![]()
Mi też, najlepiej jakby cała czarna była![]()
Bo cała czarna też mi się marzyByłoby o jednego mniej
![]()
A i tak nic z tego na razie
OKI pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Już wróciłamNienajgorzej
szczesciara![]()
Ba![]()
Do weta też wiem, kiedy bez kolejek chodzić
tillibulek pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:ja znowu sie naogladalam zdjec norwegow i mi NFO w glowie![]()
![]()
Mi też, najlepiej jakby cała czarna była![]()
Bo cała czarna też mi się marzyByłoby o jednego mniej
![]()
A i tak nic z tego na razie
AGPAMIS ma calego czarnego kocurka
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:Dzikuska, Ty swojego powinnas tam wyslac![]()
![]()
u mnie juz komplet
Mój TŻ się już na drugiego zgodził, ale warunki postawił...
Ciężko znaleźć takiego kotecka co by im sprostał, ale się nie poddaję. Codziennie szukam
to czemu nic nie mowisz![]()
![]()
taka wazna informacja i wcale sie nie chwalisz
![]()
![]()
![]()
jakie to warunki??
tillibulek pisze:u nas nawet w porze kiedy wszyscy powinni juz siedziec przed tv, siorbac herbate, to wet i tak załadowany po uszy![]()
![]()
juz dwa razy robilismy podchody - w sobote i wczoraj o 20:00 - zeby kupic kolejna dawke metronidazolu i nic - takie kolejki, ze szok
tillibulek pisze:dokladnie, u nas tez totalny dol finansowy - staralismy sie nawet o karty kredytowe, ale nam nie przyznali![]()
![]()
![]()
![]()
dune pisze:tillibulek pisze:u nas nawet w porze kiedy wszyscy powinni juz siedziec przed tv, siorbac herbate, to wet i tak załadowany po uszy![]()
![]()
juz dwa razy robilismy podchody - w sobote i wczoraj o 20:00 - zeby kupic kolejna dawke metronidazolu i nic - takie kolejki, ze szok
Tili a gdzie chodzisz do weta? Na berensona?
OKI pisze:tillibulek pisze:dokladnie, u nas tez totalny dol finansowy - staralismy sie nawet o karty kredytowe, ale nam nie przyznali![]()
![]()
![]()
![]()
A nienienie.... wg mojego banku, to ja mam jeszcze diabli wiedzą jaką zdolność. Ciągle dzwonią, żeby mi limit na kredytówce podnieść![]()
Ale już jestem tak zadłużona, że wolę nie dojeść, niż zadłużyć się bardziejA już na pewno nie na karcie
![]()
I myślę raczej o konsolidacji na hipotece, tylko coś mi kiepsko to myślenie idzie
tillibulek pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:dokladnie, u nas tez totalny dol finansowy - staralismy sie nawet o karty kredytowe, ale nam nie przyznali![]()
![]()
![]()
![]()
A nienienie.... wg mojego banku, to ja mam jeszcze diabli wiedzą jaką zdolność. Ciągle dzwonią, żeby mi limit na kredytówce podnieść![]()
Ale już jestem tak zadłużona, że wolę nie dojeść, niż zadłużyć się bardziejA już na pewno nie na karcie
![]()
I myślę raczej o konsolidacji na hipotece, tylko coś mi kiepsko to myślenie idzie
to nasi uznali, ze sie po prostu nie nadajemy, bo figurujemy w BIK - musimy wyjasnic ten BIK, bo zawsze wszystko placimy o czasie
tillibulek pisze:OKI pisze:Już wróciłamNienajgorzej
szczesciara![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 121 gości