mar9 pisze:bozena640 pisze:Urlop płatny mam w lipcuteraz mam wolne płatne, tak jak bym do pracy chodziła
w oświacie pracujesz, tak?
Nie pracuję w oświacie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:bozena640 pisze:Urlop płatny mam w lipcuteraz mam wolne płatne, tak jak bym do pracy chodziła
bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:Urlop płatny mam w lipcuteraz mam wolne płatne, tak jak bym do pracy chodziła
Nie pracuję w oświacie
mar9 pisze:agakow82 pisze:Nie wiem jak to sie dzieje ale Duzi zawsze mnie na wszystkim przyłapuja![]()
A i Duża od Paru dni mówi ze przydało by mi się pranie.Nie rozumiem o co jej chodzi?Lubie siedzieć w pralce ale Oktuś mówi że pralki wirują i w głowie się kręci.Ja tak nie chcę.A ze czasami wejde do kaktusika to przeciez nie powód do prania.
Hania
no wiesz, Haneczko, brudne rzeczy należy wyprać![]()
![]()
![]()
![]()
spróbuj wyprosić u Dużej pranie ręczne![]()
![]()
dłużej trwa, dłużej się schnie ale głowa po nim nie boli.
![]()
![]()
a zdjęcia urocze, jak zwykle zresztą
agakow82 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:w oświacie pracujesz, tak?
Nie pracuję w oświacie
A gdzie pracujecie?
pochwalcie sie
Ja pracuje od stycznia w firmie allgame. A tym sie zajmujemy http://www.allgame.pl/:)
Praca zajefajna od poniedziałku do piatku od 8-16.Wygrałam w totka z ta pracąspokojna,w ciepełku.
Po moich wszystkich dotychczasowych pracach ( bary,promocje itp) ta jest cudna!!!!!:)
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:Nie wiem jak to sie dzieje ale Duzi zawsze mnie na wszystkim przyłapuja![]()
A i Duża od Paru dni mówi ze przydało by mi się pranie.Nie rozumiem o co jej chodzi?Lubie siedzieć w pralce ale Oktuś mówi że pralki wirują i w głowie się kręci.Ja tak nie chcę.A ze czasami wejde do kaktusika to przeciez nie powód do prania.
Hania
no wiesz, Haneczko, brudne rzeczy należy wyprać![]()
![]()
![]()
![]()
spróbuj wyprosić u Dużej pranie ręczne![]()
![]()
dłużej trwa, dłużej się schnie ale głowa po nim nie boli.
![]()
![]()
a zdjęcia urocze, jak zwykle zresztą
Pranie ręczne?Myslisz Marysiu ze to dobry sposób?No postaram się uprosić Dużą o takie pranie.A jak się nie uda to pójdę do dużego on napewno sie zgodziDuży mnie bardzo kocha
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 51 gości