villemo5 pisze:AniHili, ale co? Zmieniacie wynajem czy kupujecie? Bo nie wiem jak czarować
Zmieniamy wynajem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:AniHili, ale co? Zmieniacie wynajem czy kupujecie? Bo nie wiem jak czarować
pomponmama pisze:Tak? To może ci mojego byłego męża podesłać?
pomponmama pisze:Szanowne czarownice, czy waszym kotom też tak palma wali na wiosnę jak moim? Normalnie w domu się sceny takie odbywają, że to się nadaje do tego programu "Nie do wiary"Frędzel zapomniał zupełnie o swym wieku nobliwym i siwiejącej głowie (wraz z przyległościami
) i szaleje z Pomponem jak kociak jakiś
Dzisiaj znów omal mnie o zawał nie przyprawił wyskakując zza winkla z okrzykiem bojowym
Po raz kolejny cudem się nie zesr...am ze strachu, a Frędzelek pacnął mnie łapą w nogę - coś w stylu "gonisz!" po czym nieco buksując na panelach zwiał
Poza tym obaj panowie drą japy niemal cały czas
wokaliści od siedmiu boleści!
Wykończą mnie...
pomponmama pisze:Szanowne czarownice, czy waszym kotom też tak palma wali na wiosnę jak moim? Normalnie w domu się sceny takie odbywają, że to się nadaje do tego programu "Nie do wiary" Frędzel zapomniał zupełnie o swym wieku nobliwym i siwiejącej głowie (wraz z przyległościami ) i szaleje z Pomponem jak kociak jakiś Dzisiaj znów omal mnie o zawał nie przyprawił wyskakując zza winkla z okrzykiem bojowym Po raz kolejny cudem się nie zesr...am ze strachu, a Frędzelek pacnął mnie łapą w nogę - coś w stylu "gonisz!" po czym nieco buksując na panelach zwiał Poza tym obaj panowie drą japy niemal cały czas wokaliści od siedmiu boleści! Wykończą mnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 294 gości