Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 31, 2010 14:41 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kochani jakby Ktoś miał ochote pokochać Zezolcie, to kicia nadal czeka na Swojego Opiekuna Wirtualnego. :D Ma zeza to fakt ,ale to urocza, Kochana koteczka.Chce Swojego Ludzia, który bedzie sie o nia troszczył podobnie jak ja.W tym szarym juz nie młodym futerku jest wielkie gorace Serduszko, które codzień bije i czeka w nadziei. Kicia uwielbia lepsza sucha karmę i koniecznie choć odrobinkę puszeczki. Generalnie nie gardzi korpusami z makaronem, choć jej wielkim przysmakiem jest gotowana rybka. Kicia to wielki nie rozłączny Duet z naszą Szarusia. :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro mar 31, 2010 14:42 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

iza71koty pisze:Szarusia i Zezolcia

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2010 14:42 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

iza71koty pisze:Zezolcia

Weż mnie pod Wirtualną Opiekę

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

Pokochaj Zezolcię .....

Obrazek

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2010 14:50 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Wiora ....a u nas ,przynajmniej u mnie dzisiaj pogoda piękna ,nawet wlazłam do oczka wodnego na bosaka (inaczej się nie da) i oczyściłam wszystkie rośliny ze starych zgniłych liści.....rybki już zaczęły jeść po zimie.... strasznie głodne....no a moje kociaki mają frajdę jak mogą z mostku się im przyglądać :P grzeczne te moje kotki ,bo nie polują na rybki które za blisko brzegu podpływają.
Przyjemnie patrzeć jak wszystko budzi się do życia.
W sobotę byłam w towarzystwie w którym pan był z siebie bardzo dumny,że jego kocur chodzi na panienki :x zapytałam się czy zdaje sobie sprawę ,że swoim myśleniem i postępowaniem przyczynia się do bezdomności kotów ich głodówkę i poniewierkę :evil: a w tym wszystkim "najlepsze" jest takie myślenie.......... jak można kota pozbawiać przyjemności 8O ja pikolę ....miałam ochotę udusić DZIADA. Czy dlatego że moje kocury są wykastrowane to są nieszczęśliwe????!!!!! no chyba nie :!: :?: mają pełne brzuszki,dom,ludzi którzy ich kochają i pozwalają korzystać ze swojego łóżka do woli,a przede wszystkim opiekę.
Jak zmienić ludzką mentalność błędnego myślenia i postępowania.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Śro mar 31, 2010 14:54 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

IZA......."daj" mi ZEZOLCIĘ :1luvu: jest PIĘKNA.Będę mieć trzy panny. :ryk:

serum

Post » Śro mar 31, 2010 15:10 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Serum, tak myślących ludzi niestety jest wiele. Bardzo wiele. :evil: Ja tak własnie zostałam potraktowana przez faceta, który nazwał mnie bezwględna, podła baba , która pozbawiła koty największej radosci w zyciu czyli seksu.Notanebe to facet z garazu przy którym karmie Dinę, i Róże.Oraz Miłka. Niedawno doszło miedzy nami do dość ostrej wymiany zdań . Kiedy trafiłam na te koty facet sie żalił ,że Dina okocila sie i porzuciła koty na zmarnowanie. Podobno wszystkie umarły. Potem odchowała kolejny miot. Jakoś szcześliwie. To Rózia i Milek. Potem ją poznałam i zrobilam sterylkę, niestety juz była w ciaży. Do tej pory facet mnie wyzywa.Sam chyba ma jakieś problemy, wiec wyzywa sie bo tak mu wygodniej.Ciagle mnie pyta co bedzie jak wysterylizuję wszystkie koty? Co nie jest zreszta na miare moich mozliwosci.Przeciez one powinny sie ......i rodzić kociaki, to przecież naturalne. :evil:
Tak mnie facet wkurzyl że go zapytałam dlaczego choć raz siedzac po godzinie w garazu i popijajac piwko, nie przyniesie tym kotom coś do jedzenia.Skoro tak bardzo go obchodzą to czemu nie odżałuje sobie jednego piwka, przecież wypija ich codziennie po kilka. Koty by na tym skorzystały. Nie musiałyby czekać głodne póki ja do nich nie dotrę z jedzeniem.....Mało sie do bicia nie rzucił i powiedział że g...o mnie to obchodzi. Stwierdziłam ze owszem obchodzi mnie i to bardzo, zwłaszcza ze jak sie rozmnaza to trzeba mieć czym wykarmić.I zapewnić warunki i bezpieczeństwo kociakom.Skonczyło sie na tym że mu zapowiedziałam ze jak wróci Maż to sie chyba do niego przejdzie, bo facet bardzo mi ublizył. :| Nastepnego dnia jak gdyby nigdy nic był grzeczny i powiedział Dzień dobry. Nadal pije piwko i rozmyśla o nieszczęściu jakie czynie kotom....
:roll:

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2010 15:13 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

serum pisze:IZA......."daj" mi ZEZOLCIĘ :1luvu: jest PIĘKNA.Będę mieć trzy panny. :ryk:

Poważnie???? 8O Kurcze, ale sie cieszę. :1luvu: :1luvu: :1luvu: No pewnie ze jest piękna. :D A cóż tam takie mały zezik, skoro Wielkie Serducho ma!!!!! :D

Ależ sie kicia ucieszy. :D Kurcze byłam dzis u niej po drodze ze sklepu. Zawsze ją czestuje.zawsze czeka z Szarusia, bo wie ze idę tamta droga. Bo karmienie własciwe to mamy pożniej. Rewelacja!!!

Ostatnio edytowano Śro mar 31, 2010 15:17 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2010 15:14 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

WOW!!!!Kochani Serum pokochała Zezolcię!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2010 15:23 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Ten zezik dodaje jej tylko urody ,ale naprawdę jest piękna :P
Zrobiłam dla moich Adoptusi i oczywiście innych kociąt niespodziankę tylko ,że to dopiero po świętach :( ale pary z ust nie puszczę :wink:

serum

Post » Śro mar 31, 2010 15:45 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

No fakt. Zreszta zezik nie trafia sie dość często. :) Juz samo to jest wyjatkowe. Mamy tylko jednego kotka z zezem.I to własnie jest Zezolcia. :D

Niespodzinka????WOW!!!!Kochamy niespodzianki. Kociaczki kochaja. :D Bardzo, Bardzo sie cieszę. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie ma wiekszej radościa jak zadowolone kociaczki. :lol:

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2010 15:51 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Niestety muszę puścić parę ,ale to tylko dlatego że udało mi sie uprosić kogo trzeba i będzie wszystko w piątek :piwa: IZA proszę Cię nie oddalaj się za daleko w piątek od swojego miejsca zamieszkania ,bo przyjedzie do ciebie przesyłka kurierska GLS Poland .a jak nikogo nie będzie to niestety nie zostawią i dopiero będę we wtorek ,a stanełam na głowie żeby wysyłka przyszła do świąt :lol:
Wykaz tego co zawiera paczka ........mam nadzieję ,że wszystko w pełni się przyda.

Purina Cat Chow Adult Chicken & Turkey - Opakowanie 15kg

Royal Canin Exigent 35/30 - Opakowanie 10 kg
Beaphar Kittys z tauryną i biotyną - Opakowanie 180szt.
Aurisal Forte 50ml płyn -leczenie zapaleń uszu u psów i kotów
Beaphar Ear Cleaner krople do czyszczenia uszu - Opakowanie 50ml
Eurowet Vetaseptol krople do oczu i błon śluzowych nosa - Opakowanie 10ml

serum

Post » Śro mar 31, 2010 15:53 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Bede potem Dziewczyny.Zaraz muszę uciekać. :) Kurcze kłopot mi sie robi z moimi garkami parowymi. Chyba przerób za duży. :roll: Walczyłam zeby odkrecić i ledwo sie udało. To juz drugi taki numer.Z jednego mi wyleciała ta guma izolujaca pod pokrywa i nie potrafię tego wsadzic na miejsce. Kurcze muszę na Meża poczekać.Te moje gary to zdobyczne. Musze ich bardzo pilnować bo nie damy bez nich rady. :(

Jeśli chodzi o oczko wodne, to moja sąsiadka ostatnio wróciła załamana z działki mówiac, że jej ryby pozamarzały...Wiec jej pytam czy przypadkiem sie nie podusiły, bo był mróz i trzeba było jechać i wykuć im dziure zeby miały czym oddychać. :roll: Coz....
W mazurskim całe jezioro było pełne padniętych ryb, które sie podusiły. Maż juz chyba nabiera cech prawdziwego Kociarza, :D bo jak ogladał ten program to stwierdził tylko, tyle jedzenia dla kotów sie zmarnowało..
.

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2010 16:00 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

serum pisze:Niestety muszę puścić parę ,ale to tylko dlatego że udało mi sie uprosić kogo trzeba i będzie wszystko w piątek :piwa: IZA proszę Cię nie oddalaj się za daleko w piątek od swojego miejsca zamieszkania ,bo przyjedzie do ciebie przesyłka kurierska GLS Poland .a jak nikogo nie będzie to niestety nie zostawią i dopiero będę we wtorek ,a stanełam na głowie żeby wysyłka przyszła do świąt :lol:
Wykaz tego co zawiera paczka ........mam nadzieję ,że wszystko w pełni się przyda.

Purina Cat Chow Adult Chicken & Turkey - Opakowanie 15kg

Royal Canin Exigent 35/30 - Opakowanie 10 kg
Beaphar Kittys z tauryną i biotyną - Opakowanie 180szt.
Aurisal Forte 50ml płyn -leczenie zapaleń uszu u psów i kotów
Beaphar Ear Cleaner krople do czyszczenia uszu - Opakowanie 50ml
Eurowet Vetaseptol krople do oczu i błon śluzowych nosa - Opakowanie 10ml

Umarłam!!!! 8O 8O 8O Normalnie jak przeczytałam. 8O Serum, matko jedyna majątek wydałaś. Kochana pomyśl o Rodzinie świeta ida. :roll: No zwariuja kociaki, normalnie zwariują. :D Normalnie......no słow mi brak. Będzie mlaskanie. Oj jak będa mlaskać. :D :D :D Jak sie cieszę. Coż na Piekny dzień!!!!!Dziękujemy Ci. Bardzo Bardzo Dziekujemy. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Będe warować.Nie przepuszczę zeby mi Kurier nawiał z takim towarem. :D
Krople do uszek? Jak dobrze to i Zezolci zakrople, bo ma takie często nieciekawe w środku.
:D

iza71koty

Post » Śro mar 31, 2010 16:05 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

o kurcze Serum ale zajaca zrobilas 8O to sie Iza ucieszy :lol: a koty beda mialy prawdziwa uczte :catmilk:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro mar 31, 2010 18:11 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Cholercia, ja to się poryczałam jak przeczytałam, serum... normalnie oniemiałam. Było mi przykro, że w te święta nie dam rady Izie podrzucić niczego extra :oops: a tu taki wielki dar od takiego wielkiego serducha!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

[poprzednia][następna]