Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:No proszę, trochę mnie nie było, a już mnie z listy wykreślili.![]()
No i połowy piszących zupełnie nie kojarzę. Czy ktoś mógłby mi streścić w kilku zdaniach, co ostatnio się działo na wątku i w ogóle u sióstr? Jakoś chyba w połowie 11. części skończyłam. Jakieś sabaty czy inne spotkania były?
koteczekanusi pisze:Siostro Prezes, mogę trochę wspomóc bazarkowo - to znaczy nie poprowadzić bazarku, ale dać gadżeta - mam dużą whiskasową puszkę, taką na kilo chyba, a może nawet więcej. Specjalnie go kupiłam. W środku jest jakaś karma whiskasa, niestety, bo nie ruszałam po kupieniu. Miałam go dać jopop, ale się wycofała, potem Alebie dla jokota, ale jakoś nie mogłam się zebrać, by napisać mailaTak, że ewentualnie służę komuś, kto chce się zająć bazarkiem, na jaki tam cel chce.
pomponmama pisze:Frędzelek pacnął mnie łapą w nogę - coś w stylu "gonisz!" po czym nieco buksując na panelach zwiał
Aleba pisze:pomponmama pisze:Frędzelek pacnął mnie łapą w nogę - coś w stylu "gonisz!" po czym nieco buksując na panelach zwiał
I co, pobiegłaś za nim?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 71 gości