K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 31, 2010 8:17 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:
Akima pisze:nie ruszam lewą ręką, dzisiaj zasłabłam w autobusie. Czy czarna mamba może u nas zostać z 2 tygodnie jak majeczka na oibserwacji ?

w takim razie musi.

Niezniszczalna, mam dla Ciebie zaświadczenie o braku wścieklizny u Majeczki. Upomnij się jak wrócisz, to ważne aby zamknąć sprawę

A nie można od razu zastrzelić?

A czy ona jest tak samo bezobsługowa jak Dymitr, znaczy żwirek i żarcie sypiemy przez kraty jak kurze?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro mar 31, 2010 8:37 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Ago, czy dr Szpeyer znalazł numer do Pani Dymitrowej? Ja utopiłam telefon w wiadrze z wodą, a następnie wlałam do wc - i wiecie jest taki odruch, że bez zastanowienia wsadza się rękę do kibla...
Straciłam wszystkie numery, telefon jest w serwisie, może coś się uda odzyskać...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro mar 31, 2010 8:43 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

lutra pisze:Ago, czy dr Szpeyer znalazł numer do Pani Dymitrowej? Ja utopiłam telefon w wiadrze z wodą, a następnie wlałam do wc - i wiecie jest taki odruch, że bez zastanowienia wsadza się rękę do kibla...
Straciłam wszystkie numery, telefon jest w serwisie, może coś się uda odzyskać...

na ten moment nie i to mnie martwi a Dymitra pewnie jeszcze bardziej

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro mar 31, 2010 8:44 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

czarna nie jest agresywna, ona raczek wycofana jest. ugryzła mnie bo próbowała opuscić klatkę bez mojego zezwolenia i ją złapałam
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro mar 31, 2010 8:53 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Akima pisze:czarna nie jest agresywna, ona raczek wycofana jest. ugryzła mnie bo próbowała opuscić klatkę bez mojego zezwolenia i ją złapałam

No to pocieszające jest.
A w której ona klatce, mam nadzieję, że nie po Majce (klatka nie ma dużych drzwiczek do wymiany kuwety).
Obrazek

miszelina

Post » Śro mar 31, 2010 8:55 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

pan od koszulek podesłał mi jeszcze inną rozmiarówkę, koszulki podobne (zieleń ciut ciemniejsza) to rozmiary damskie, obwód w klatce/długość. On mi w ogóle przyśle je, tylko żebym wiedziała, które rozmiary wziąć na pewno, bo na kogoś będą dobre

S - 82-86/57-59
M - 88-92/59-61
L - 94-98/61-63
XL - 100-104/63-65

Tweety

Post » Śro mar 31, 2010 8:56 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:
lutra pisze:Ago, czy dr Szpeyer znalazł numer do Pani Dymitrowej? Ja utopiłam telefon w wiadrze z wodą, a następnie wlałam do wc - i wiecie jest taki odruch, że bez zastanowienia wsadza się rękę do kibla...

On jest z działek przy Rakowickiej?
Nie można wywieźć tam i wypuścić? To nie jest jakaś kosmiczna przestrzeń, da sobie radę :twisted:
Obrazek

miszelina

Post » Śro mar 31, 2010 8:57 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:pan od koszulek podesłał mi jeszcze inną rozmiarówkę, koszulki podobne (zieleń ciut ciemniejsza) to rozmiary damskie, obwód w klatce/długość. On mi w ogóle przyśle je, tylko żebym wiedziała, które rozmiary wziąć na pewno, bo na kogoś będą dobre

S - 82-86/57-59
M - 88-92/59-61
L - 94-98/61-63
XL - 100-104/63-65

No mówiłam, że noszę damską, a nie dziecinną M. :evil: Na mnie byłoby ok.
Obrazek

miszelina

Post » Śro mar 31, 2010 9:00 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

mały offik ale może ktoś szuka pracy jako osoba wprowadzająca dane do bazy? Nie wiem za jakie pieniądze, ponoć atrakcyjne

Tweety

Post » Śro mar 31, 2010 9:02 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

miszelina pisze:On jest z działek przy Rakowickiej?
Nie można wywieźć tam i wypuścić? To nie jest jakaś kosmiczna przestrzeń, da sobie radę :twisted:

Tak, w to nie wątpię, ale mówiłam Pani, że jej powiem, kiedy. Nie chciałabym, żeby nagle zobaczyła kota i pomyślała, że jestem świnia, bo jej nie uprzedziłam. Jak będę w krk, to podjadę tam ok. 8.30, bo ona wtedy karmi i jej powiem.
Chyba, że myślicie, że lepiej go na już wypuścić.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro mar 31, 2010 9:04 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

miszelina pisze:
Tweety pisze:

On jest z działek przy Rakowickiej?

Tam ponoć wyzamykane jest wszystko. Nie wyobrażam sobie przerzucać Dymitra przez bramę :wink: Poza tym nie wiem czy tylko on nie został tam do karmienia i ktoś musi o tym wiedzieć, że carewicz powrócił

Tweety

Post » Śro mar 31, 2010 9:06 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

lutra pisze:
miszelina pisze:On jest z działek przy Rakowickiej?

Tak, w to nie wątpię, ale mówiłam Pani, że jej powiem, kiedy. Nie chciałabym, żeby nagle zobaczyła kota i pomyślała, że jestem świnia, bo jej nie uprzedziłam. Jak będę w krk, to podjadę tam ok. 8.30, bo ona wtedy karmi i jej powiem.
Chyba, że myślicie, że lepiej go na już wypuścić.

Wiesz co, ja całe Święta (od jutra po południu) chodzę sama na Kocimską. Nie jestem w stanie wymienić mu kuwety ani posprzątać klatki i po prostu obawiam się, że będzie po kilku dniach śmierdzieć jak nie powiem co :evil:

Pomijam już fakt, że ewidentnie męczy się chłopak w klatce.
Obrazek

miszelina

Post » Śro mar 31, 2010 9:07 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Przez Mordarkę przejeżdżam w piątek, jakby co :)

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Śro mar 31, 2010 9:10 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tam zostały jeszcze dwie kotki.
Nie wiem, kurka, przez to zamieszanie się ostał, a przez moją głupotę nie mogę zadzwonić do Pani.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro mar 31, 2010 9:11 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Rustie pisze:Przez Mordarkę przejeżdżam w piątek, jakby co :)

dziękuję :1luvu: , jednak pani przyjedzie po Kropkę dzisiaj wieczorem.

Dymitr powinien wrócić tam na już

Tweety

[poprzednia][następna]