To też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:dagmara-olga pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=21586&f=20&t=109537&start=0
kredki - olejne, pastele - dla ARTYSTÓWi nie tylko!
a ja już wszystkie kredki sprzedałam![]()
dzięki Jasmina i CoToMa
anita5 pisze:Tomek jak zerknął, co to za aukcja, to aż sobie westchnął... "Takie fajne kredki i pastele"...
berni pisze:
Maciek ma wampirkowe kły jak Bursztyno....oni muszą być jakąś rodziną![]()
CoToMa pisze:anita5 pisze:Tomek jak zerknął, co to za aukcja, to aż sobie westchnął... "Takie fajne kredki i pastele"...
Przekaż mu, że jak mnie odwiedzicie, to pozwolę mu trochę nimi porysować
anita5 pisze:Srebrny w nocy mi się naraził, więc teraz rozmyślam, jakie przyprawy do tej pieczeni zastosować...
Bazyliszkowa pisze:A już myślałam, że egzekucja odwołana
anita5 pisze:berni pisze:
Maciek ma wampirkowe kły jak Bursztyno....oni muszą być jakąś rodziną![]()
Też mi się tak wydaje...![]()
Wkurzyło mnie parę rzeczy od wczoraj, nie-kocich, poszłam se więc do biblioteki i nie tylko, spacerkiem. Taki relaks, no. Wszędzie siekierezada. Wycinają drzewa, drzewka i krzewy. Potem to pięknie zabetonują i ułożą kostki. Będzie ślicznie, tak czysto.
Wycięli niedaleko takie stare, rozrośnięte tuje, które tak bajecznie wyglądały...![]()
Na szczęście nasz ogród to kompletny nieład, i tak niech zostanie. Nic nie wytnę. O.![]()
Jedziemy dziś zaszczepić Helenkę tą szczepionką na grzyba, a jutro do Katowic z Gwiazdeczką do kontroli oczek.
Srebrny w nocy mi się naraził, więc teraz rozmyślam, jakie przyprawy do tej pieczeni zastosować...
mar9 pisze:tak se czytam, czytam i czekam, kiedy juz mozna by tą kwestię do TOZ-u zgłosić
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], puszatek, Silverblue i 41 gości