Szczyt paniki - czyli wyjazd z rujką na ostry dyżur..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 29, 2010 22:13 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

dune pisze:no chyba....w dobie interentu?
no chyba ze cycka do komputera nie dopuszczasz :ryk: :ryk: :ryk:

Monia Agata i Cycek cwicza skoki przez mojego laptopa na szafe..
czasami skocza na klawiature..
jakbym go nie polozyla zawsze jest on na drodze do skokow lub biegow..czasami sluzy tez do spania..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon mar 29, 2010 22:16 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

ja wiem Kaleido ze nie jestem wstanie zbawic calego swiata..
ale tak sie podle czuje z powodu Pascala..
nawet wczoraj dzwonilam,zeby go teraz zabrac..chocby na same swieta,zeby nie byl w schronisku sam..
a dzis juz jest za TM..
echs jakie to wszystko niesprawiedliwe..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 29, 2010 22:32 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:ja wiem Kaleido ze nie jestem wstanie zbawic calego swiata..
ale tak sie podle czuje z powodu Pascala..
nawet wczoraj dzwonilam,zeby go teraz zabrac..chocby na same swieta,zeby nie byl w schronisku sam..
a dzis juz jest za TM..
echs jakie to wszystko niesprawiedliwe..

ojejku :( [*]
to ten Kotek , ktorego chcialas na tymczas wziąść?
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon mar 29, 2010 22:36 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

KaleidoStar pisze:Spytam eksa, może zainteresuje się Miko.. Facet kocha psy bardziej od ludzi. Z Iwanem to słów nie potrzebował, tak się zawsze rozumieli (szkoda, że mnie tak nie traktował :/ ) A teren mają naprawdę duży. Dom też.. Ale nie obiecuję, że coś z tego będzie..

Nie zawsze możemy pomóc wszystkim.. tych "mogłam", "gdybym tylko" jest tyle, że gdybyśmy im pozwoliły nas zdominować.. byloby po nas. Mnie teraz męczy rzecz jedna.. Temu mojemu eksowi uciekł kot przed Świętami. Szukali go, z tego co wiem, dośc intensywnie.. Też się rozglądałam gdy tylko mogłam.Traf chciał, że eks odezwał się do mnie akurat w dniu, kiedy odebrałam Troję. Zbieg okoliczności świetny, bo Troja ciężka, kontenerek pożyczony ze schroniska rozpadał się w rękach. Eks zawiózł mnie do domu, przy okazji wtryniłam mu transporter, coby go oddał. Kilka dni później dzwoni do mnie ze schro. Okazuje się, że jak czekał na panią, której mial oddać pudełko, stanął przed jednym z boksów.. i znalazł Pirata! A ja.. ja tam byłam.. Patrzyłam w tę klatkę.. i go nie widziałąm, albo nie poznałam.. I tak jak Ty siedzę i siąkam nosem w futerko Troy, bo nie mogę sobie tego wybaczyć.. Byłam tak blisko.. :( Wiem, że to tylko trzy dni dłużej i Pirat wrócił do domu..Ale.. gdyby eks spojrzał w inną stronę? Gdyby pani zjawiła się szybciej po to pudło? Strasznie mi źle :(

Jeja Kaleido, przepraszam ze sie wcinam...ale taki szczęśliwy traf w tym schronisku a ty siąpisz nosem?
MAtko...z takich wlasnie szczesliwych trafów sie zycie sklada...i z pechow tez...wszystko zbiegi okolicznosci...
A Asi kota nie dali bo on chory pewnie był...albo niezabardzio sie chcieli przyznac ze cos jest nie tak....
no skoro tak sie napierał ze wezmie a oni ze nie...to cos musiało byc na rzeczy...tak mysle...tak czy siak wina złego swiata...jeden kot ma farta a inny nie...jak z ludźmi :(
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon mar 29, 2010 23:47 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Wiem, ale mi się tak smutno robi, że go nie widziałam. Jak pomyślę, że mógł tam zostać, to mi się taka czarna dziura otwiera w środku.
No dobra.. ale to jest to, za co właśnie na Asię (mogę tak, po imieniu?) nakrzyczałam. Najważniejsze, że Pirat wrócił do domu. I pomożemy jeszcze dziesiątkom zwierzaków.
Idę przytulić Troję, która jeszcze nie całkiem się odfochała po kolejnej wizycie u doktora. (dobra nowina-za dwa tygodnie chyba szczepimy :) )
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto mar 30, 2010 9:37 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Wto mar 30, 2010 14:26 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Buziak asieńka :)
Obrazek

dune

Post » Wto mar 30, 2010 16:26 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

ello kochane dziewczyny :1luvu:
:1luvu: cmokas Mania
:1luvu: cmokas Danusia
ello Kaleido :D a jak Ty masz na imie :?: mozesz mi pisac po imieniu nie ma sprawy :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 30, 2010 19:17 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Mogę się dołączyć do cmoków? :oops: :wink: :1luvu: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto mar 30, 2010 19:19 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

shira3 pisze:Mogę się dołączyć do cmoków? :oops: :wink: :1luvu: :mrgreen:

no jasne shirka :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 30, 2010 19:27 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:ello kochane dziewczyny :1luvu:
:1luvu: cmokas Mania
:1luvu: cmokas Danusia
ello Kaleido :D a jak Ty masz na imie :?: mozesz mi pisac po imieniu nie ma sprawy :ok:

Mania to ja czy sobie cudzego cmokasa przywłaszczam ;)
juz trudno, juz przywłaszczyłam ;)
Obrazek

dune

Post » Wto mar 30, 2010 19:30 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

ups..
mialo byc Monia :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 30, 2010 19:33 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

no wiem wiem :1luvu:
Obrazek

dune

Post » Wto mar 30, 2010 19:34 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Mania to moja ciotka :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Wto mar 30, 2010 19:36 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

A Maniek to twój kot :)
Obrazek

dune

[poprzednia][następna]