Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miss pisze:Te małe podlizny usilnie pracują nad tym aby wygnano nas z dt![]()
![]()
Większośc dnia spędzają w oranżerii gdyż mają tam sporo miejsca i jest to jedyne pomieszczenie gdzie raczej nikt nie wchodzi więc nie ma ryzyka, że wbiegnie tam pies. Jakby nie dośc było że Stefan załatwia się do doniczek, to dziś postanowił byc psem ewentualnie nornicą i wykopał ziemię z najcenniejszego wg państwa kwiatka. To nie koniec. Manio na tą ziemię wylał wodę z miseczki i zrobili z tego błotko rodem ze spa. I tak jak w spa w błotku się wytarzali
![]()
![]()
Wszystko zdołałabym zatuszowac gdyby ublocony Manio nie postanowił wszystkich zawolac by pochwalic się dzielem: Maaaaaaaaaaaau!!!!! Maaaaaałaaaaaaaau!!!! Miaaaaaaarrrrrrrrraaaaaaaauuu!
Gdybym w tamtej chwili roześmiala się i chwycila za aparat moje torby zostały by wystawione za drzwi, ale uwierzcie mi obrazek był powalacjący. Szczególnie pięknie prezentował sie bury Stefan.
Nic tylko zrobic z nich czapkę !!!!
Miss pisze:Potrzebuje wzór umowy adopcyjnej dla tego cudenienieczka wyrwanego ze wsi! Prawda, że najcudowniejszy na świecie? Wydaję go swoim przyjaciołom, których zanm i znałam ich poprzedniego kota, ale na wszelki wypadek chce podpisać umowę. Zgodzili się bez mrugnięcia okiem. Ludzie uświadomieni. CZekam na wzór umowy zatem, a wy podziwiajcie cudeczuksiunieńko
Miss pisze:qlenka pisze:i ja tu już jestem
a wiadomo co z resztą rodzeństwa małego Rudzielca?
wiadomo![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 935 gości