S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 29, 2010 20:55 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Byłam z Sofisią na badaniach :roll:
Porwierdziły się moje obawy :|
Ma zaburzenia neurologiczne czyli niezborność ruchową :( Ale wazne ze nie zagraza to jej zyciu. Jednakze kciuki potrzebne za powstrzymanie procesów uszkadzających mózdzek.
MIKUŚ

Post » Pon mar 29, 2010 21:22 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Dziś prosto po pracy pojechałam do schronu, oczywiście wcześniej się zaanonsowałam u kierownictwa :ryk: przywiozłąm do Kociej Chatki dwie koteczki takie pingwinki chudziutkie i drobniutkie, jedna z nich to miniaturka Japoneczki. Koteczki ulokowałam w górnym boksie - w schronisku zostało jeszcze z 12 kociaków większość to pingwinki biało czarne, 1 pręgusia i ze 2 czarne kociaki. Jutro znów jadę do schroniska po następną kocią biedę, jutro także umówię si e z pania Małgosią :D odnalazła w internecie naszą stronkę, zadzwoniłą do mnie w piątek, chce wspomóc nasze kociaste - jutro podjedzie z jedzonkiem i żwirkiem super :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon mar 29, 2010 21:35 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Ja jestem nowa, więc przepraszam za być może głupie pytanie, ale gdzie jest kocia chatka. Jak byłam z moim Hi(t)menem u weta to coś słyszałam o fundacji z Ostrogórskiej:) Czy to gdzieś w okolicy?
Madzia

Madzia25K

Od: Sob mar 06, 2010 19:05

Post » Pon mar 29, 2010 21:48 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Madzia25K pisze:Ja jestem nowa, więc przepraszam za być może głupie pytanie, ale gdzie jest kocia chatka. Jak byłam z moim Hi(t)menem u weta to coś słyszałam o fundacji z Ostrogórskiej:) Czy to gdzieś w okolicy?

a byłaś z kociakiem na Ostrogórskiej u weta:) znają nas tam także, a KOcia Chatka na Pogoni :D

terenia1

Post » Wto mar 30, 2010 7:03 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

witam się porannie :) :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto mar 30, 2010 7:44 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Dziś po pracy podjadę jeszcze do schroniska po koteczkę mamuśkę wczoraj juz nie miałam kontenerka :( kicia strasznie chudziutka podobnież przyszła do schronu z maluszkami, ale ich juz nie było. W schronie zostało około 10 pięknych kociaków - większość to takie krówko-pingwiny, ale jak długo jeszcze będą to nie wiem. Najgorzsze jest to, że ludzie którzy dzwonią do schronu, albo tam jadą są odsyłani z kwitkiem i kierowani do nas, wczoraj dzwoniła do mnie osoba była w tam wpuscili ją tylko do jednej budy do drugiej już nie, tam gdzie ją nie wpuścili było 10 kociaków i co w ten sposób to one nigdy nie znajdą domków, a my z tymi naszymi małymi możliwościami nie damy im rady pomóc, domków tymczasowych nam nie przybyło niestety :( nasza kociarnia nie jest z gumy nie damy nabrać nie wiem ile kotów bo potem sobie nie poradzimy, gdyby chociaż nasze kociarniane koteczki poszły do DT to byłoby fajnie, no ale cóż można pomarzyć.
Kociaki schroniskowe czekają może ktoś podjedzie do schronu i zabierze choć jednnego :(

terenia1

Post » Wto mar 30, 2010 9:41 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Skierka-Trusia a obecnie Iskierka w Domku Stałym u Benity otoczona miłością

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Śro mar 31, 2010 10:47 przez Kropeczka13, łącznie edytowano 1 raz
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto mar 30, 2010 11:19 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

:ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto mar 30, 2010 17:16 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

:ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto mar 30, 2010 18:36 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Do adopcji pojechała KRÓLISIA ( DT MARA)
Obrazek

DIKA(DT MUKUŚ)
Obrazek

w czwartek jedzie PEJA(DT HIDI)
Obrazek

Na dom tymczasowy czeka na kociarni Boniek ,Tara,Festi i Liwia wszystkie kociaki są po kwarantannie i wysterylizowane już dość długo czekają na normalne domy więc bardzo prosimy może ktoś może zaoferować im dom tymczasowy

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 30, 2010 19:18 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Byłam dziś zaraz po pracy w schronie zabrałam kocią mamuśkę chudzina straszna :cry: została przywieziona do schronu z maluszkami, ale maluszkó już nie było nie wiem co się z nimi stało podobnież zostały wydane... no nie wiem. Przywieźli ją ludzie z Mysłowic podobnież to była czyjaś kotka, ale ta osoba wcale się nią nie interesowała kicia rodziła i rodziła, sąsiedzi kotkę zgarnęli zawieźli do schroniska w Mysłowicach bo z Mysłowic jest kotka, ale w schronie w Mysłowicach nie chcięli ją przyjąć bo podobnież powiedzieli, że mają przepełnienie 8O i tak kicia wylądowała u nas.
Dziś naszą Kocią Chatkę odwiedziłą Pani Małgorzata wynalazłą w necie naszą stronkę i zechciała pomóc naszym kociastym - przywiozła 4 wory Benka po 10 litrów, i całe pudło różnych karm Royala w puszkach i saszetkach oraz suche jedzonko Royala super dziekujemy bardzi serdecznie :1luvu:

terenia1

Post » Wto mar 30, 2010 20:53 Skierka (Iskierka)

Kilka zjęć, mam nadzieję, szczęśliwej Iskierki w naszym domku:-)
http://benita1.fotosik.pl/albumy/748322.html

Benita

Od: Nie mar 28, 2010 13:38

Post » Wto mar 30, 2010 21:27 Re: Skierka (Iskierka)

Benita pisze:Kilka zjęć, mam nadzieję, szczęśliwej Iskierki w naszym domku:-)
http://benita1.fotosik.pl/albumy/748322.html

Super zdjęcia :D oj widać że kicia szczęśliwa :1luvu:

terenia1

Post » Wto mar 30, 2010 21:34 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Lidziu kochana :1luvu: Dziękuję bardzo. Szybkie te odwiedziny, ale jakze cenne :wink: Szeryf niech się chłopak trzyma :ok:
A Sofisia dostała juz drugą dawkę cykloferonu i dostanie całą serię dzięki Lidce :!: :!:

Lidziu czekam na pw z danymi do przelewu :lol:
MIKUŚ

Post » Wto mar 30, 2010 21:40 Re: S-ec K.Chatka-kociaki czekają na DS/DT!!!!

Potwierdzam ze Dika dziś znalazła swój kącik na Ziemi. Mieszka w Jaworznie. Dostałam niedawno sms-a ze zaprzyjaźniła się juz z Panem Królikiem /wykastrowany/. W związku z czym ludzie świadomi i dopilnują by Dika była szczęśliwą kotką.
MIKUŚ

[poprzednia][następna]