Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Ja za to twardy babsztyl jestem i sama nie podejrzewałam, że mnie tak trzepnieWidać musiało
![]()
Ale jak mi jeszcze która wyjedzie na wątku z "kocim aniołem", to zamykam bałagan i znikam z miau. Doprowadza mnie to określenie do furii![]()
A seteczka faktycznie niedługo, druga już![]()
Kociczko, jeszcze mam jakieś w aparacie chyba fotki Myszy
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Ja za to twardy babsztyl jestem i sama nie podejrzewałam, że mnie tak trzepnieWidać musiało
![]()
Ale jak mi jeszcze która wyjedzie na wątku z "kocim aniołem", to zamykam bałagan i znikam z miau. Doprowadza mnie to określenie do furii![]()
A seteczka faktycznie niedługo, druga już![]()
Kociczko, jeszcze mam jakieś w aparacie chyba fotki Myszy
Już Taka Jedna tu na Miau była co się z założeniem wątku ociągała, odgrażała i nic nie pomogło. Bunt! Wątek jest i nawet straszenie nie pomogło, prawda kalair?...
margaretka2002 pisze:To jak byla w stanie sie polizac po klacie?![]()
![]()
![]()
![]()
Zrob zdjecie koniecznie.
Marzenia11 pisze:Moja kota tak robi - wyglada to przekomicznie: łapy wyciągnięte za łeb, do tyłu, a językiem lize się po brzuchu. zasuwa ile wlezie i wiecie, nawet daleko sięga![]()
![]()
Oczywiście lezy na grzbiecie i najpierw zaczyna od mycia lewej strony, potem prawej a potem własnie brzuch. czasami leży na boku lewym i myje lewą strone, potem robi hop na prawy i myje prawą. No różne warianty ma
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 148 gości