Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
haniaszaraf pisze:... W zmniejszeniu kotostanu....
mirka_t pisze:Kicorek jeśli prosisz o strzyżenie to może je zasponsoruj. Nikt za darmo nie chce golić persów, ostrza maszynek zbyt szybko się tępią. Gdybym zaczęła wycinać je nożyczkami to popierwsze grozi to zacięciem gdy kot nagle się poruszy a po drugie wglądałyby jak wymięte i zapewne ich zdjęcia trafiłby na KŁ z dopiskiem (patrzcie co ten babsztyl zrobił z kotami).
Kicorek pisze:Podaj adres, gdzie strzygą koty, zapłacę tam za strzyżenie Lordy.
Może ktoś się dorzuci do ostrzyżenia drugiej, bo na dwa mnie nie stać niestety.
mirka_t pisze:Lorda nie wymaga w tej chwili strzyżenia. Może latem zgłoszę się do Kicorek.
casica pisze:Swoją drogą jaka by nie była ta oferta pomocy, każda zostanie obśmiana, wyszydzona, zohydzona. To już chórki, żeby było elegancko - chórki z Abdery![]()
Oferta Kicorka też jest jakaś obraźliwa?
Amika6, jak widzisz, posty umknęły w nawale innych, dopiero jak się przypomniałam, uzyskały odpowiedź, choć odraczającą niestety.Amika6 pisze:Kicorek pisze:mirka_t, co z Twoją propozycją, bym zasponsorowała profesjonalne strzyżenie? Bo chyba umknęły Ci następne moje posty na ten temat. Ja jestem gotowa, czekam tylko na adres lecznicy i numer jej konta. No i cenę oczywiście
No Mirka, rzucaj wszystko i łap za telefon albo goń do lecznicy bo Kicorek musi dostac odpowiedź na swoją ofertę pomocy już teraz ... natychmiast ... w tej chwili
casica pisze:To są jaja. Pamiętacie anegdotkę o Holoubku i Himilsbachu? Wchodzi pijany Himilsbach do knajpy i krzyczy - inteligencja, wypie....ać
To powiem wzorem Holoubka - no nie wiem jak panstwo, ale ja wypier..lam.
Pa.
casica pisze:Swoją drogą jaka by nie była ta oferta pomocy, każda zostanie obśmiana, wyszydzona, zohydzona. To już chórki, żeby było elegancko - chórki z Abdery![]()
Amika6 pisze:casica pisze:Swoją drogą jaka by nie była ta oferta pomocy, każda zostanie obśmiana, wyszydzona, zohydzona. To już chórki, żeby było elegancko - chórki z Abdery![]()
Nie casica oferta Kiciorka nie była obraźliwa i nie wyśmiewam samej oferty, ale popędzanie (naciskanie) Mirki o wiążącą odpowiedź.
Oferta padła o 12.19 i do 13.36 padło już kikakrotne przypominanie się o cenę, nie uważasz, że to trochę dziwnie wygląda takie naciskanie na "już i w tej chwili".
Mało tego, prawie każdy wpisujący oczekuje od Mirki odpowiedzi na swojego posta (ja nie) więc chyba powina się rozdwoić.
Kicorek pisze:Amika6, jak widzisz, posty umknęły w nawale innych, dopiero jak się przypomniałam, uzyskały odpowiedź, choć odraczającą niestety.Amika6 pisze:Kicorek pisze:mirka_t, co z Twoją propozycją, bym zasponsorowała profesjonalne strzyżenie? Bo chyba umknęły Ci następne moje posty na ten temat. Ja jestem gotowa, czekam tylko na adres lecznicy i numer jej konta. No i cenę oczywiście
No Mirka, rzucaj wszystko i łap za telefon albo goń do lecznicy bo Kicorek musi dostac odpowiedź na swoją ofertę pomocy już teraz ... natychmiast ... w tej chwili
Jak nie można podać od razu, to sie pisze,że się poda w wolnej chwili albo coś w tym rodzaju. Całkowity brak odpowiedzi sugeruje, że post został albo przegapiony, albo zignorowany. Nie rozumiem, dlaczego odmawiasz mi prawa do przypomnienia go
Nieładnie - nie zauważyłam, żebym była niegrzeczna, a Ty się do mnie brzydko odnosisz. Coś złego Ci zrobiłam? Nie przypominam sobie, żebyśmy się spotkały w jakiejś dyskusji. Zresztą, jeśli nawet, to nie powinno to mieć wpływu na ten temat.
W tym czasie, gdy upominałam się o odpowiedź, mirka_t kilka razy pisała w tym wątku, więc miałam prawo przypuszczać, że przegapiła. Gdybym jej w wątku nie widziała, nie upominałabym sięAmika6 pisze:casica pisze:Swoją drogą jaka by nie była ta oferta pomocy, każda zostanie obśmiana, wyszydzona, zohydzona. To już chórki, żeby było elegancko - chórki z Abdery![]()
Nie casica oferta Kiciorka nie była obraźliwa i nie wyśmiewam samej oferty, ale popędzanie (naciskanie) Mirki o wiążącą odpowiedź.
Oferta padła o 12.19 i do 13.36 padło już kikakrotne przypominanie się o cenę, nie uważasz, że to trochę dziwnie wygląda takie naciskanie na "już i w tej chwili".
Mało tego, prawie każdy wpisujący oczekuje od Mirki odpowiedzi na swojego posta (ja nie) więc chyba powina się rozdwoić.
Kicorek pisze:W tym czasie, gdy upominałam się o odpowiedź, mirka_t kilka razy pisała w tym wątku, więc miałam prawo przypuszczać, że przegapiła. Gdybym jej w wątku nie widziała, nie upominałabym sięAmika6 pisze:casica pisze:Swoją drogą jaka by nie była ta oferta pomocy, każda zostanie obśmiana, wyszydzona, zohydzona. To już chórki, żeby było elegancko - chórki z Abdery![]()
Może warto czasem zwrócić uwagę na to, co się dzieje dokooła, a nie tylko na to, żeby kogoś obrazić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag i 250 gości