Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 29, 2010 19:47 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Caragh pisze:
Quera pisze:

Zdjęcia się nie wyświetlają :(
To tylko mi? Mam nadzieję :|

Niestety, mi tez. Pisze tylko "Zdjecie do ogloszenia RUDY" i foto nie ma :(

A ja widze...poprawie...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon mar 29, 2010 21:55 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

ja tez nie widzie fotki :roll: a ogloszenia :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon mar 29, 2010 22:17 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

U& mnie tez się nie wyświetla :x
Byłam dziś u weta zaszczepiać Oaze i Majeczke na wirusówki wraz z białaczką .

Ozzi nie chce jeść Roala urinary , je dosłownie po kilka kulek i mogę mu podawać tego conva nadal bo coś jeść musi ... Nadal jest na antybiotyku .

Rudzik tez jeszcze jest na antybiotyku , je mało ale systematycznie , sika do kuwetki i już mniej popuszcza :lol:

Eustachy po codziennym masowaniu sika sam :lol: , już go nie muszę wyciskać :lol: choć jak i siku i qupal ida bez czucia .

Czorcik coraz lepiej walczy z grzybica :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto mar 30, 2010 6:47 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

jak na Eustachego to i tak wiele :) :ok: Super, dzielny kocis z Ciebie :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 30, 2010 7:58 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

dzien dobry słodkie mruczki!;)

próbuję nauczyć Mimisia spania na fotelu przy łóżku,na puchatej poduszce,bo rozpycha się tak,że śpię na baczność... Przenoszę ją na fotel,a ona wraca,trąca mnie lapką i wtyka ryjek w oko,jakby mówiła ej,no co ty,to moje łóżeczko! chyba jestem marnym wychowawcą,bo się przesuwam,żeby mogła się znow rozłożyć na poduszce...
ech;)

dobrego dnia dla wszystkich Dużych i małych!
Obrazek

Michasia

Od: Pt wrz 11, 2009 11:24

Post » Wto mar 30, 2010 7:59 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Eustasiu, ty najdzielniejszy kocie na swiecie!
Czorciku,Rudziku,super!
Trzymamy kciuki:)
Obrazek

Michasia

Od: Pt wrz 11, 2009 11:24

Post » Wto mar 30, 2010 13:56 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kociarko, jeśli masz czas, możesz napisać charaktery mruczków Justyny (oprócz Kiki, Felixa i Rudzika) i zdjęcia? Opisy charakterów krótkie, takie jak na ogłoszenia, a zdjęcia mogą być z wątków poszczególnych kotów.
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Wto mar 30, 2010 14:07 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Ja idę na miasto szukać papierowych gazet jako podkładów dla kotów p. Justyny :D
Wiecie gdzie mogę je znaleźć? Pójdę do Kauflandu, nie wiem gdzie jeszcze.

Quera

Post » Wto mar 30, 2010 15:56 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Quero- opisy niektórych zwierzaków są na pierwszej stronie tego wątku, niekiedy też w pojedynczych tematach konkretnych koteczków.

Justa potrzebujesz czasem gazet? jakby co, to mogę zbierać i przez koleżankę przesłać , taka jedna Cię trochę zna :mrgreen:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto mar 30, 2010 16:56 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

izydorka pisze:Quero- opisy niektórych zwierzaków są na pierwszej stronie tego wątku, niekiedy też w pojedynczych tematach konkretnych koteczków.

Justa potrzebujesz czasem gazet? jakby co, to mogę zbierać i przez koleżankę przesłać , taka jedna Cię trochę zna :mrgreen:

Te opisy mam, potrzebuję opisy kotów które mają mieć ogłoszenia w SP 36, nie zapamiętałam dokładnie które, Justyna potem napisze.

Quera

Post » Wto mar 30, 2010 18:01 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Do góry :ok:

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

Post » Wto mar 30, 2010 19:02 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Byłam dziś u weta i robię kotom profilaktycznie testy na białaczkę i jak są zdrowe to je szczepie wirusówkami z białaczka włącznie .
Dziś były Zuzu nie ma białaczki i został zaszczepiony .
Czort tez zdrowy i tez zaszczepiony , grzybica żegna się z nim :lol:
Eustachy tez nie ma białaczki i został zaszczepiony , oczka nadal są zaczerwienione i niestety od nocy znów nie sika :cry: Był już dziś 2 razy wyciskany :cry:
Ozzi był na kontroli i w piątek do zdjęcia szwów .

A Myszka ma problem z serduszkiem i oprócz carsivanu i wet-medinu musi jeszcze dostawać furosemid :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 30, 2010 19:03 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

izydorka pisze:Quero- opisy niektórych zwierzaków są na pierwszej stronie tego wątku, niekiedy też w pojedynczych tematach konkretnych koteczków.

Izydorko jak byś tylko miała to bym była wdzięczna bo potrzebuje do klatek i pod miskę z woda :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 30, 2010 19:19 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

ok będę zbierać, a potem dam do przekazania Tobie :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

[poprzednia][następna]