Cameo pisze:A jak się nie znajdzie DS to wróci na ulicę? leży nam na sercu ta koteczka...
Nie wróci na ulicę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:A jak się nie znajdzie DS to wróci na ulicę? leży nam na sercu ta koteczka...
witam serdecznie,
zauważyłem na stronie miau.pl ogłoszenie dotyczące Rudzi.
Mam kilka pytań dotyczących tej kotki:
1. czy kotka nadaje się do mieszkania niewychodzącego (mieszkam na III p. w bloku)?
2. czy nadaje się do mieszkania, w którym jest pies (mam 11-letnią suczkę jamnikopodobną, która dogaduje się z pozostałymi kotami)?
3. czy kotka ma spokojne usposobienie? nie niszczy mebli, kwiatów? szukam spokojnego kota
4. czy załatwia się wyłącznie do kuwety? pytam, bo musiałem dwa koty oddać z powodu załatwiania swoich potrzeb głównie na pościel i łóżko mimo, że miały być kuwetkowe (były po sterylizacji i po badaniach moczu)
5. czy prawdą jest, że koty rude częściej chorują?
6. jeśli kotka nie zaaklimatyzowała się u mnie, to czy jest ewentualność oddania jej?
7. czy jest możliwość podesłania innych zdjęć Rudzi?
czekam na odpowiedź i pozdrawiam
4. czy załatwia się wyłącznie do kuwety? pytam, bo musiałem dwa koty oddać z powodu załatwiania swoich potrzeb głównie na pościel i łóżko mimo, że miały być kuwetkowe (były po sterylizacji i po badaniach moczu)![]()
milenap pisze:Też mi się ten punkt nie podobai ten o tym, czy kotka nic nie zniszczy
![]()
Trzymam kciuki za super domek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek, Szymkowa i 72 gości