GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 28, 2010 12:21 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

Na Stogach są darmowe sterylki trzeba się spieszyć bo chętnych w brud
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pon mar 29, 2010 20:52 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

dzięki Aga :D

nr konta przesyłam na pw, jeśli ktoś jest zainteresowany pomocą, zapraszamy
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pon mar 29, 2010 23:07 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

Dzisiaj wysterylizowane zostały dwie kotki,jeszcze zostało dziewięć do wysterylizowania,w sumie sześć kotek jest po zabiegu.

Ala J

Od: Śro sty 27, 2010 14:32

Post » Pon mar 29, 2010 23:17 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

zapraszam do skorzystania z pomocy Kasy Kastracyjnej:

viewtopic.php?f=1&t=108023&start=120

:ok: :ok: :ok: :ok: za sterylki! :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto mar 30, 2010 10:12 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

XAgaX pisze:zapraszam do skorzystania z pomocy Kasy Kastracyjnej:

dzięki, już napisałam maila do Ali :ok:

Obrazek

KarolinaS

Post » Wto mar 30, 2010 23:32 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

KarolinaS pisze:

Ani ;) trzymam kciuki :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro mar 31, 2010 0:45 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

XAgaX pisze:
KarolinaS pisze:

Ani ;) trzymam kciuki :D

do Ani napisze Ala :wink:, bo to ona zajmuje się sterylkami :oops:

dzięki za kciuki :D

Obrazek

KarolinaS

Post » Śro mar 31, 2010 1:20 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

KarolinaS pisze:do Ani napisze Ala :wink:, bo to ona zajmuje się sterylkami :oops:

dzięki za kciuki :D

no to żeśmy się dogadały ;)

i jeszcze więcej kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: 8)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro mar 31, 2010 2:00 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

Przecież teraz są darmowe sterylki na Stogach, z puli miasta.

Agnieszka Marczak pisze:Na Stogach są darmowe sterylki trzeba się spieszyć bo chętnych w brud
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro mar 31, 2010 12:11 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

kotika pisze:Przecież teraz są darmowe sterylki na Stogach, z puli miasta.

Agnieszka Marczak pisze:Na Stogach są darmowe sterylki trzeba się spieszyć bo chętnych w brud

wiemy, Alicja z Agniszką Marczak już załatwiają sprawę, ale kotek na sterylki jest tam dość sporo

Obrazek

KarolinaS

Post » Śro mar 31, 2010 13:05 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

Dzisiaj złapałam dwie kotki do sterylizacji,konkretne dzikuski,ale udało się.Zostało jeszcze osiem,ale jedna jest w zaawansowanej ciąży i nie wiem czy będzie miała zabieg,korzystam narazie z darmowych sterylek na Stogach,w piątek będę z mężem łapała następne.Pani Agnieszka z klatką łapką nie dotarła,mam nadzieję ,że może w piątek się uda,łatwiej może by było je połapać.Dziękuję za wpłaty na konto,wiem,że są,ale ile napiszę w póżniejszym terminie,bo nie mam czasu tego sprawdzić,ale bardzo dziękuję,z tych wpłat wysterylizujemy kotki ,których nie uda się już zrobić za darmo.Dziękuję też za wiadomość o kasie kastracyjnej,postaram się to też załatwić,ale może już po świętach :oops:

Ala J

Post » Pt kwi 09, 2010 17:43 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

następne kotki zostały wysterylizowane,pozostały najbardziej dzikie i teraz po tej akcji łapania nieufne,ale postaramy się je złapać,następną w poniedziałek,dziękuję Sin za wpłatę 50 zł ,napewno wykorzystam ją na sterylkę,bo jedna kotka się okociła,teraz musi odchować maluchy,jak już będą na tyle duże zabiorę je do adopcji,a mamę postaram się wysterylizować,wtedy pewnie nie będzie już bezpłatnych sterylek,a więc kasa się przyda,jeszcze raz dziękuję :P :kotek:

Ala J

Post » Czw kwi 22, 2010 19:50 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

Jak tam kocięta?

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw kwi 29, 2010 13:05 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

seja pisze:Jak tam kocięta?

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto maja 04, 2010 16:16 Re: GD MORZE KOTÓW - tragedia :(( zbieramy na STERYLKI i KARMĘ

Witam na forum po długim wypoczynku :) .Kotki na plaży prawie wszystkie po zabiegach,została Dzikuska,a więc trwa na nią polowanie,no i kotka mama ,która ma kociaki ,ale ukryte,mam taką nadzieję,że lisy ich nie zjadły .rozejrzę się za nimi i dam znać jakie to kociaki,napewno miesięczne bo kocica urodziła na początku kwietnia.Chciałam ją jak najszybciej wysterylizować bo jest kotna napewno,ale muszę się upewnić czy są maluchy,i niewiem czy nie za małe ,żeby je zabrać.

Ala J

[poprzednia][następna]