kinga w. pisze:Czyli wsio ok. Jak odeśpi to się pozbiera ruchowo. Jest ok.
Czyli będzie spać.. Bo właśnie zasnęła w precelku..Czy jej uszy nie powinny być ciepłe?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Czyli wsio ok. Jak odeśpi to się pozbiera ruchowo. Jest ok.
KAsia Amy pisze:Moje kochane słonko..
A dużo będzie spać?
Boże zadałam tej wetce chyba milion pytań, nie pamiętam już połowy odpowiedzi...
KAsia Amy pisze:kinga w. pisze:Czyli wsio ok. Jak odeśpi to się pozbiera ruchowo. Jest ok.
Czyli będzie spać.. Bo właśnie zasnęła w precelku..Czy jej uszy nie powinny być ciepłe?
KAsia Amy pisze:Cały czas patrze czy oddycha..
KAsia Amy pisze:Mogę nakryć kocykiem? Ok.. Kurdę, trawko dzięki!!
Wszystkim Wam dziękuje!!
Okropnie się jeszcze martwię, ale już jest przy mnie!! Wasze kciuki i ciepłe myśli działają cuda!!!
kinga w. pisze:Spokojnie. Teraz już z górki. Odeśpi, wróci koordynacja ruchów, minie ból... Będzie taka jak zawsze.
KAsia Amy pisze:Jestem!
Razem z moim Bąbelkiem..
Mała ma kaftanik, jest pijana..ale krąży po mieszkaniu.
Dzisiaj mam nie dawać jeść, ewentualnie pić pod kontrolą żeby się nie zachłysła..
Wygląda pokracznie..Mój kochany łysy brzuśko..
kalair pisze:KAsia Amy pisze:Jestem!
Razem z moim Bąbelkiem..
Mała ma kaftanik, jest pijana..ale krąży po mieszkaniu.
Dzisiaj mam nie dawać jeść, ewentualnie pić pod kontrolą żeby się nie zachłysła..
Wygląda pokracznie..Mój kochany łysy brzuśko..
No!![]()
![]()
![]()
Pilnuj przy łażenie, bo koteczki mają wtedy dziwne pomysły!![]()
Spokojnie, będzie już coraz lepiej!
KAsia Amy pisze:kinga w. pisze:Spokojnie. Teraz już z górki. Odeśpi, wróci koordynacja ruchów, minie ból... Będzie taka jak zawsze.
Łatwo mówić, jak to moja pierwsza sterylka!Jestem chyba bardziej zesrana niż ona..
kinga w. pisze:A to akurat normalne niezależnie od licznika - dostawałam sraki przy każdej tego typu okazji, przysługuje jak psu buda.
KAsia Amy pisze:kinga w. pisze:A to akurat normalne niezależnie od licznika - dostawałam sraki przy każdej tego typu okazji, przysługuje jak psu buda.
No i od razu mi lepiej![]()
Na razie Was przepraszam,
jeszcze mam nadzieję się później odezwać
kciuki jeszcze trzymajcieza dobre gojenie:) jeśli można prosić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 112 gości