AMELIA - W NAJLEPSZYM DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 29, 2010 13:21 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

lutra pisze:Super. Kiedy się Panny Amelii spodziewać należy?

We wtorek po świętach, czyli 6.04 :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon mar 29, 2010 13:25 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

merci beaucoup, Anno dwojga imion.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon mar 29, 2010 13:26 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

lutra pisze:merci beaucoup, Anno dwojga imion.

Ależ nie ma za co, Amelio Lutro :wink:
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Pon mar 29, 2010 13:38 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

:-)
to anna dwojga imion będzie miec wesoło w drodze powrotnej :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon mar 29, 2010 14:47 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

anna09 pisze:
lutra pisze:Super. Kiedy się Panny Amelii spodziewać należy?

We wtorek po świętach, czyli 6.04 :wink:

dobrze, że to wtorek a nie sobota, bo byłabyś zaciągnięta na kociarnię przez szacowną Panią Prezes. Miszelinie się udało, drapnęła Nastusię i pognała przed siebie, bo tam jednak ciężko wyjść tylko z kotem, po którego się przyjechało :wink: Aha i Aga ma dla nas koszyki dla kocich ogonów to może też się zmieszczą

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon mar 29, 2010 16:11 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

BarbAnn, nie tylko w drodze powrotnej i nie tylko ja :wink: A zaraz wszystko wyjaśnię, tylko nawiążę do postu Tweety...

Tweety, ja na szczęście nie będę w Ostródzie. Amelka zostanie przywieziona do Włocławka lub Torunia (do którego wtedy ja będę musiała po nią podjechać). Myk jest w tym, że nie wiadomo jeszcze którego dnia dojedzie. Może być tak, że Amelka spędzi święta ze mną i moimi rodzicami oraz trójką naszych kotów :)

anna09

Post » Pon mar 29, 2010 17:24 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

anna09 pisze:BarbAnn, nie tylko w drodze powrotnej i nie tylko ja :wink: A zaraz wszystko wyjaśnię, tylko nawiążę do postu Tweety...

Tweety, ja na szczęście nie będę w Ostródzie. Amelka zostanie przywieziona do Włocławka lub Torunia (do którego wtedy ja będę musiała po nią podjechać). Myk jest w tym, że nie wiadomo jeszcze którego dnia dojedzie. Może być tak, że Amelka spędzi święta ze mną i moimi rodzicami oraz trójką naszych kotów :)

No pięknie... Nasza Prezes odstrasza od naszego pięknego miasta Kociarnią naszego brzydkiego schroniska :ryk: :ryk:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto mar 30, 2010 6:57 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

Już się nie mogę doczekać sierpnia :twisted:
kiedy to Tweety bedzie na ową kociarnie zaciągnięta :lol:

anna dacie radę zabrać ze sobą jakieś koszyki? duże, małe? cokolwiek pakować razem z Amelką....żeby nie było, że "dziadówa"...pojedzie z wianem ...dla innych, ale niech wiedzą, że dziołcha z Mazur przyjechała nie z pustymi rękami.... :piwa:
Obrazek

Aga_Mazury

Od: Nie sty 11, 2009 10:08

Post » Wto mar 30, 2010 6:58 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

Aga_Mazury pisze:Już się nie mogę doczekać sierpnia :twisted:

anna dacie radę zabrać ze sobą jakieś koszyki? duże, małe? cokolwiek pakować razem z Amelką....żeby nie było, że "dziadówa"...pojedzie z wianem ...dla innych, ale niech wiedzą, że dziołcha z Mazur przyjechała nie z pustymi rękami.... :piwa:

...a jak ktoś moją Alunię weźmie to jeszcze dorzucę jakieś "gratisy".....
Miszelina? ;)
Obrazek

Aga_Mazury

Od: Nie sty 11, 2009 10:08

Post » Wto mar 30, 2010 8:06 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

Chyba już niewiele dam radę zabrać, bo samochód mam mały, a będę miała w nim trzy transportery z kotami i jeszcze pewnie jakieś jedzenie od mamy dla głodującej córki, znając życie, duuużo jedzenia :wink:

anna09

Post » Wto mar 30, 2010 10:23 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

No to ja napiszę, że na 99% Amelka dołączy do Kropki, oczywiście po uprzednim wyleczeniu, zaszczepieniu i wysterylizowaniu - tuningu, co nie.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto mar 30, 2010 10:49 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

Fajnie :) Mam nadzieję, że się dziewczyny dogadają :) Bo one z jednego schronu, ale na oczy się raczej nie widziały... :lol:
Obrazek

vega29

Post » Wto mar 30, 2010 10:50 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

Kurcze, a ja myślałam, że to siostry, i tak namawiałam... oj, oj, czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto mar 30, 2010 10:52 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

Aga_Mazury pisze:

...a jak ktoś moją Alunię weźmie to jeszcze dorzucę jakieś "gratisy".....
Miszelina? ;)

Ja ją latem zobaczą, to nie odpuszczą :lol: :lol:
Ja to się nie zdziwię, jak nie będę miała do czego wracać, bo kociarnia z ostródzkiego schronu zniknie :lol: :ryk:
Obrazek

vega29

Post » Wto mar 30, 2010 16:42 Re: AMELIA - TE ŚWIĘTA ODMIENIĄ JEJ ŻYCIE!!! MA DT W KRAKOWIE!!!

chyba machnę ręką na zaliczkę i pojadę do Szczecina. Bo przecież wymyśliło mi się na urlop, nomen omen, "Kotkowo" :twisted: najpierw zobaczyłam ofertę a potem nazwę miejscowości :D

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]