lutra pisze:Super. Kiedy się Panny Amelii spodziewać należy?
We wtorek po świętach, czyli 6.04

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Super. Kiedy się Panny Amelii spodziewać należy?
lutra pisze:merci beaucoup, Anno dwojga imion.
anna09 pisze:lutra pisze:Super. Kiedy się Panny Amelii spodziewać należy?
We wtorek po świętach, czyli 6.04
anna09 pisze:BarbAnn, nie tylko w drodze powrotnej i nie tylko jaA zaraz wszystko wyjaśnię, tylko nawiążę do postu Tweety...
Tweety, ja na szczęście nie będę w Ostródzie. Amelka zostanie przywieziona do Włocławka lub Torunia (do którego wtedy ja będę musiała po nią podjechać). Myk jest w tym, że nie wiadomo jeszcze którego dnia dojedzie. Może być tak, że Amelka spędzi święta ze mną i moimi rodzicami oraz trójką naszych kotów
Aga_Mazury pisze:Już się nie mogę doczekać sierpnia![]()
kiedy to Tweety bedzie na ową kociarnie zaciągnięta![]()
anna dacie radę zabrać ze sobą jakieś koszyki? duże, małe? cokolwiek pakować razem z Amelką....żeby nie było, że "dziadówa"...pojedzie z wianem ...dla innych, ale niech wiedzą, że dziołcha z Mazur przyjechała nie z pustymi rękami....
Aga_Mazury pisze:Aga_Mazury pisze:Już się nie mogę doczekać sierpnia![]()
anna dacie radę zabrać ze sobą jakieś koszyki? duże, małe? cokolwiek pakować razem z Amelką....żeby nie było, że "dziadówa"...pojedzie z wianem ...dla innych, ale niech wiedzą, że dziołcha z Mazur przyjechała nie z pustymi rękami....
...a jak ktoś moją Alunię weźmie to jeszcze dorzucę jakieś "gratisy".....
Miszelina?
Aga_Mazury pisze:Już się nie mogę doczekać sierpnia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 137 gości