I wielkie kciuki!!!!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Hejka![]()
kasiu , jak sie czujesz???
moc kciukow dla Was obu![]()
![]()
KAsia Amy pisze:trawa11 pisze:Hejka![]()
kasiu , jak sie czujesz???
moc kciukow dla Was obu![]()
![]()
No szczerze to jestem posrana!
Siędzę jak na szpilkach.. To już godzinę!!!
Żołądek mam zbity w kule!!
Haker1 pisze:Amy my czarne koteczki twarde jesteśmy.
Weta należny postraszyć.
Trzymaj się dzielnie.
Haker, Pysia, Javcia
MaryLux pisze:(..)
PS Haker, gdzie Twój nowy wątek?[/b][/i]
Haker1 pisze:W przestworzach gdzieś hula.
Teraz usiłuje wydostać się na zewnątrz.
w złączeniach budynku na wysokości mojego okna
ptaki gniazda budują.
Chodzę wściekły i krzyczę, skrzeczę miedzy drzwiami a oknami.
Haker
trawa11 pisze:jestś o tyle w zlej sytuacji, że nie udalo Ci się na wcześniejszą godzinę ustalić . Nasze miały na na 9.00. To już o tej porze szykowalismy się do ich odbioru.
KAsia Amy pisze:Amy już na miejscu. A ja już schizuje.. Czym się tu zająć w takiej sytuacji?
Wyszło też, że Amy ma ok 6 miesięcy , a nie 5. No i waży 2,1 kg. Wetka powiedziała, że jest drobniutka, ale wygląda na zdrową i wszystko powinno być w porządku...trawa11 pisze:jestś o tyle w zlej sytuacji, że nie udalo Ci się na wcześniejszą godzinę ustalić . Nasze miały na na 9.00. To już o tej porze szykowalismy się do ich odbioru.
niestety, to było najwcześniej.. po prostu będzie wieczorem w domu, i będę jej w nocy pilnować.. to akurat nie problem..
KAsia Amy pisze:Zadzwonią.. Mówiła, że najpóźniej o 19, 20 jeśli by się długo wybudzała ... Ale mówiła, że zapewne wcześniej...
trawa11 pisze:KAsia Amy pisze:Zadzwonią.. Mówiła, że najpóźniej o 19, 20 jeśli by się długo wybudzała ... Ale mówiła, że zapewne wcześniej...
im pozniej , tym lepiej dla Ciebie, niech lepiej jak najdłuzej będzie pod fachowym okiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 98 gości