PAMPULINA - UCIEKŁA!!! PILNIE POSZUKIWANA!!!ok. ZABRZA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 28, 2010 21:00 Re: P A M P U C H -Dt Halbina-potrzebny transort na 28.03 /ndz./

dobrze,ze kot u Was... :D
Serniczek

Post » Nie mar 28, 2010 21:08 Re: P A M P U C H -Dt Halbina-potrzebny transort na 28.03 /ndz./

Formica pisze:Pampulina dostarczona. Jeszcze w Sosnowcu Pumpuch został zdiagnozowany jako Pampulina i to być może z "wsadem" :| , więc czeka nas sterylka, tylko damy jej tydzień kwarantanny.

Formico bardzo serdecznie dziękujemy, że poświęciłaś swój czas i przewiozłaś Pampulinę do halbinki :1luvu: no tak w schronisku mi powiedzieli, że ten człowiek który ją przywiózł w "worku" :twisted: powiedział, że to wykastrowany kocurek, a w schronisku nie patrzyli bo raczej tam kotki od kocura nie potrafią odróżnić, kurcze i jeszcze ciężarna :? to faktycznie już sama nie wiem czy to była kotka tej osoby która ją przywiozła, może ktoś skłamał po prostu i tyle :? a faktycznie futra to kota ma tyle, że trudno cokolwiek zobaczyć. Po świętach wystawię bazarek na sterylkę koteczki, teraz już nie dam rady :oops:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie mar 28, 2010 21:13 Re: P A M P U C H -Dt Halbina-potrzebny transort na 28.03 /ndz./

Basiu to chyba nie pierwszy tymczas halbinki :D i wie co robić :D
Halbinko dzięki wielkie jeszcze raz :1luvu: dobrze, że dałaś jej miejsce u siebie, bo u nas na kociarni niestety nie wszystkie kociaki dobrze sobie radzą, najlepiej radzą sobie takie zwykłe dachowce, które szybko się aklimatyzują, a ta kicia od początku była piekielnie wystraszona, jeszcze raz pięknie dziękujemy :1luvu:
Basiu zmień może tytuł wątku.

terenia1

Post » Nie mar 28, 2010 21:34 Re: P A M P U C H -Dt Halbina-potrzebny transort na 28.03 /ndz./

To nie ja, tylko Basia ( o ile to była to ona nam kotę wydawała :oops: ), spoglądała jej pod ogon. Pampulina fochem potem strzeliła :twisted:
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Nie mar 28, 2010 21:44 Re: P A M P U C H -Dt Halbina-potrzebny transort na 28.03 /ndz./

Formica pisze:spoglądała jej pod ogon. Pampulina fochem potem strzeliła

A honor kobiecy, a godność osobista, a nietykalność cielesna, a życie nienapoczęte :roll: BYŚCIE SIĘ WSTYDZILI TAK TRAKTOWAĆ PRZYSZŁĄ MATKĘ - Liga Kocich Rodzin
Jasmina

Post » Nie mar 28, 2010 21:49 Re: P A M P U C H -Dt Halbina-potrzebny transort na 28.03 /ndz./

Formica miło było poznać. Szkoda ze czasu nie było, akurat przyjmowałam kota na sterylkę :mrgreen:
Mam nadzieję ze kiedyś troszkę więcej czasu będzie i sobie pogadamy :wink:
MIKUŚ

Post » Nie mar 28, 2010 21:50 Re: P A M P U C H -Dt Halbina-potrzebny transort na 28.03 /ndz./

Jasmina pisze:A honor kobiecy, a godność osobista, a nietykalność cielesna, a życie nienapoczęte :roll: BYŚCIE SIĘ WSTYDZILI TAK TRAKTOWAĆ PRZYSZŁĄ MATKĘ - Liga Kocich Rodzin

Bo pęknę ze śmiechu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
MIKUŚ

Post » Nie mar 28, 2010 22:31 Re: P A M P U C H -Dt Halbina :)))

no cóż... jak mój osobisty weterynarz (tzn moich tymczasów wet :oops: ) sam nie stwierdził płci, to nie wiem... już raz wyadoptowaliśmy psa, który okazał się suczką... :oops:

Pampuszki dzień pierwszy: obcielismy pazurki, zajrzelismy w ząbki - brak kilku, na pewno z przodu jednego... trochę pomizialiśmy, trochę poczesaliśmy...

Obrazek

Obrazek

lubi półki chyba:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie mar 28, 2010 22:33 Re: P A M P U C H -Dt Halbina :)))

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie mar 28, 2010 22:35 Re: P A M P U C H -Dt Halbina :)))

Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie mar 28, 2010 22:38 Re: P A M P U C H -Dt Halbina :)))

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

zestresowana dyszy z otwartm pyszczkiem... ale chyba się ciut odstresowała... :)
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie mar 28, 2010 22:41 Re: P A M P U C H -Dt Halbina :)))

Biedna kotka! :ok: :ok: za odstresowanie! :)
Wrażenie robi imponujące!
My Little Coon :)
Salem i Dreamcia :)

Nirris

Od: Czw mar 25, 2010 12:38

Post » Nie mar 28, 2010 22:46 Re: P A M P U C H -Dt Halbina :)))

Halbinko ciut się odstresowała :1luvu: chyba żarcisz :1luvu: nie bądź skromna :wink: ja tu widzę pełen relax, dziewczyna leży sobie rozłożona na boczku, pięknie , aż się chce patrzeć :lol: co dom to dom

terenia1

Post » Nie mar 28, 2010 23:21 Re: P A M P U C H -Dt Halbina :)))

Co to sie teraz porobiło.
Długowłose cuda w schronie:((
W Katowicach też:(

Oby w domu stres sie zmniejszył.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon mar 29, 2010 6:50 Re: P A M P U C H -Dt Halbina :)))

Proszę, super fotorelacja :ok:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]