Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 28, 2010 20:25 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

o w mordę...tylko 60? :?
Serniczek

Post » Nie mar 28, 2010 20:30 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Niestety tak.
W tym miesiącu udzieliłyśmy pomocy na kwotę 1150 złotych...

Wpłaty były na kwotę 999,50 zł.

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Nie mar 28, 2010 20:31 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

dokładasz do interesu?
Serniczek

Post » Nie mar 28, 2010 20:38 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Zawsze jakieś grosze zostają.
Czasem coś dorzucam.
Różnie to bywa ;)

estre

Post » Nie mar 28, 2010 20:41 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Przecieki mówią, że p. Estre od dawna pierze brudne pieniądze, a jej zleceniodawca (ksywa:Prezes) trzyma na nich łapę :smokin:

Spokojnie, jeden bank się ............ :smokin: .....i forsa się znajdzie :wink:
Jasmina

Post » Nie mar 28, 2010 20:45 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

estre pisze:Obrazek

Piękny jest!

Szkoda że tak daleko od Krakowa
bo ja mam tu świetną fryzjerkę kocią
wyprowadziła by na bóstwo nie wycinając ani jednego włoska
faktycznie jest ładny i szybko znajdzie domek .
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie mar 28, 2010 21:05 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:Przecieki mówią, że p. Estre od dawna pierze brudne pieniądze, a jej zleceniodawca (ksywa:Prezes) trzyma na nich łapę :smokin:

Spokojnie, jeden bank się ............ :smokin: .....i forsa się znajdzie :wink:
Puchatkowo od dawna jest "podejrzana instytucją"-Estre pierze kasę......z niecnych machinacji zarządu Puchatkowa.... to została juz dawno wyśledzone i napietnowane przez nastepców Jamesa Bonda z miau. :D Przed nimi nic sie nie ukryje....
Serniczek

Post » Nie mar 28, 2010 21:07 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:Przecieki mówią, że p. Estre od dawna pierze brudne pieniądze, a jej zleceniodawca (ksywa:Prezes) trzyma na nich łapę :smokin:

:ryk: :ryk: :ryk:
Toś mnie podsumowała :lol:

estre

Post » Nie mar 28, 2010 21:15 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Bo .....no to już się ujawnię......ja jestem Agent(ka) Tomek, tylko teraz przykrywkę mam lepszą i misję niezwykle istotną społecznie - ROZPRACOWAĆ PUCHATKOWO, ha, ha, ha
Jasmina

Post » Nie mar 28, 2010 21:18 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:Bo .....no to już się ujawnię......ja jestem Agent(ka) Tomek, tylko teraz przykrywkę mam lepszą i misję niezwykle istotną społecznie - ROZPRACOWAĆ PUCHATKOWO, ha, ha, ha

to agent Tomek jest kobietą jak Kopernik????
Serniczek

Post » Nie mar 28, 2010 21:21 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

a Pampuch juz zabrany ze schronu.... :D i to nie Pampuch a Pampulina...kotna do tego.... :roll:
Habina ja ma....ufffff-kot bezpieczny wyjdzie na prostą.
Serniczek

Post » Nie mar 28, 2010 21:27 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

No ba......Kopernik była kobietą, Pampuch okazał się kobietą, to co - Agent Tomek gorszy ma być :roll:
Na wszelki wypadek radzę DOBRZE ZWERYFIKOWAĆ TŻ-tów :oops: :mrgreen: :oops:
Jasmina

Post » Nie mar 28, 2010 21:31 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

mój poza podejrzeniem-FACET na 100%.. :, kocha koty...nawet dokarmia bezdomniaczki ze mną.... :kotek: a Mufkę kocha bardziej niż mnie.... :D
Serniczek

Post » Nie mar 28, 2010 21:35 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:mój poza podejrzeniem-FACET na 100%.. :, kocha koty...nawet dokarmia bezdomniaczki ze mną.... :kotek: a Mufkę kocha bardziej niż mnie.... :D

:ryk:
Mój ma tak samo :evil: dwoje dzieci draniowi urodziłam a i tak Miniusia jest jego ukochaną :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Nie mar 28, 2010 21:39 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

ad. Serniczek
Nie wiem jak to powiedzieć, ale w takim razie jest BARDZO ŹLE - bo to szpieg z Krainy Deszczowców carrambaaaa :strach: :strach: :strach:
Jasmina

[poprzednia][następna]