Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:Anda pisze:Hm,
cieszę się, że Miś Ludwico zdrowy i wielki i mocny i piękny.
Ale, mam jedno ale:
a dlaczego to Cypis, kocio dwuletnie, zadbane nibywazy tak mało???
![]()
Jego brat mentalny Jaś waży 7 kg.
Czy Ty czasem magdaradku nie zaniedbujesz GO??
Bo wiesz
Odpowiadam zatroskanej Cioci Andzie:
no co ja poradzę, ze takie mizeraki sieu mi trafily, no.... Cypisek waży zimą 3750, a latem jak sierść zgubi to 3500 max. Rysio waży trochę ponad 4 kg, więc też nie za wiele. Apetyty chłopaki mają dobre, ale nie zjadają jakichś zatrważających ilości. Suche stoi cały czas i jest uzupełniane, a mokre chłopcy dostają 2 x dziennie. Ale to wybredniaki są, że ho ho. Już sama nie wiem co im dawaćRysio to jeszcze linię trzyma aportując 200 razy swoje ukochane myszki
no..... i tak to z nimi jest
Georg-inia pisze:magdaradek łyknęła jak wielorybnormalnie się tłumaczyć zaczęła
kwiatkowa pisze:I to ma być niby dziki kot do oswajania...
Sis pisze:misiowi z małą Dużą do twarzy
magdaradek pisze:My na razie nie myślimy o szukaniu domku, ale Ludwiczek ma status kotka tymczasowego
magdaradek pisze:My na razie nie myślimy o szukaniu domku, ale Ludwiczek ma status kotka tymczasowego
na razie przecież robimy z płochliwka miziaczkaa to jakiś czas nam pewnie zajmie
![]()
dziś był kolejny przełom. Kotek zjadł kilka kawałków kurczaczka wprost z mojej rękpodszedł nawet całkiem blisko
brzuszek tu dyktował warunki, więc pozwolił się Ludwiczkowi zbliżyć bardziej
Asia_Siunia pisze:magdaradek pisze:My na razie nie myślimy o szukaniu domku, ale Ludwiczek ma status kotka tymczasowego
na razie przecież robimy z płochliwka miziaczkaa to jakiś czas nam pewnie zajmie
![]()
dziś był kolejny przełom. Kotek zjadł kilka kawałków kurczaczka wprost z mojej rękpodszedł nawet całkiem blisko
brzuszek tu dyktował warunki, więc pozwolił się Ludwiczkowi zbliżyć bardziej
Ja tam czuje, że ta "płochliwość" Ludwiczka to takie wciskanie nam kitu byleby JESZCZE TROCHĘ go pooswajać...i tak zleci na oswajaniu jedne rok, drugi...
Mój TZ też kiedyś miał status "tymczasowego" i jak sie skubany zasiedział :mrgreen:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 56 gości