Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Angel_ pisze:Dzwoniła do mnie p. Elżbieta
Cieszy sie z dobrego zdrowia Bacardi
Bardzo, bardzo uradowała się na wieść o karmie którą dostanie z PKDT a także o budce dla trikolorek. Problem jednak, ze naprawde nie wiadomo gdzie ja ustawićWciąż myslalam o torach ale p. Elżbieta mówi, że tak żulandia straszna
![]()
Solaris pisałaś iż we wtorek miałabyś czas by odwiedzić znów Pogórskie kotki. Czy to wciąż aktualne ? O której? Kotki niestety do godz 8 rano sa tylko w tym miejscu zeby je zobaczyc i obfocic.
Pani powiedziała szczerze, ze bylyby ze 3 adopcyjne jeszcze. Pan Kocur Rudy piekniś i dwie tygrysiczki. Moze udaloby sie je wyadoptowac, zawsze to wiecej kotow na kolanka i w cieple i mniej do ewentualnego przesiedlenia w kwietniu
maga_86 pisze:ja na 100% będę tam jutro i we wtorek, wezmę ze sobą aparat, może uda mi się zrobić jakieś zdjęcie...
maga_86 pisze:byłam tam wczoraj i dzisiaj z aparatem..niestety kociastych nie byłozniknęła też miska a przystanu, naszczęście dalej, tam na trawce stało jedzonko, dosypałam im trochę animondy, a niech sobie trochę zjedzą skoro na sesję nie chciały się załapać
Angel_ pisze:Najwazniejsze by bylo obfocic koty Garażowe. Nie zostało wiele czasu jak garaże "pójdą z dymem" a koty.....?
4 sa oswojone, maja szanse na dt i dom.
A reszta?
Gdzie je dac?
sabina skaza pisze:przepraszam nie mam niestety czasu śledzić wątków, czy nadal ktoś tam jeździ? mogę przekazać karmę, mam troszkę z darów.
solaris pisze:Angel_ czy Twój TŻ mógłby zabrać ode mnie transporterek p.Elżbiety ? jestem uziemniona w domu i nie dam rady podjechaćczy p.E mówiła coś o pozostałych kotkach i likwidacji osiedla koteczków przy garażach ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości