Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 19, 2010 3:35 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

niestety,
czekam na kontakt,

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Pt mar 19, 2010 23:36 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

i czekam...

Prążek

Post » Sob mar 20, 2010 21:50 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

i czekam...

a może ktos inny pomoże niewidomym kocurkom,

IWONA napisz do dziewczyn co się ślepaczkami zajmują

Prążek

Post » Wto mar 23, 2010 0:09 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

hop, hop

Prążek

Post » Śro mar 24, 2010 0:41 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

niestety to był znowu blef, być może kotek miał byc cacy lub za mały dar przekonywania

Iwona napisz o tych kociakach na wątku ślepaczkowym

Prążek

Post » Pt mar 26, 2010 0:07 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Będzie napisane dalej :oops:
Ostatnio edytowano Pt mar 26, 2010 0:13 przez iwonac, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pt mar 26, 2010 0:08 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Hej troszkę się pogubiłam to znaczy jest jakiś domek czy nie. :?: Bo rano przeczytałam sms i poleciałam do chirurga i na prześwietlenia potem do pieska w byłym miejscu pracy a potem do Franusia dać zastrzyki a potem znów do weta a potem odczytałam pw i już była 18 i tam nie ma z kim mam się kontaktować co pisało w sms, potem sprzątnęłam 19 kupek i napełniłam 19 miseczek i poszłam po coś do jedzenia potem zaczęłam pisać ale zadzwonił telefon a wtedy rozłącza mi się internet i pisanie diabli wzięli i prze godz była kocia konferencja. A i jeszcze między czasie szukałam slepaczków ale nigdzie ich nie ma od paru dni niech to szlag i nie wiem teraz czy mam iść do tych ludzi i ujawinić się ,że szukam bo mam dla nich dom....a i jeszcze międzyczasie byłam karmić osiedlowev kotki
I od rana wszyscy mnie ochrzaniają-Prążek ,że nie dbam o wątek ; chirurg ,że przestałam się leczyć pogonił na trzy prześwietlenia i jutro od nowa badania w szpitalu: tata,że nie znalazłam jeszcze pracy;siostra,że nie posadziłam kwiatów;żona taty,że nie dbam o tatę jak jej nie ma;siostrzeniec ,że mieliśmy jechać po farbę;P.Ula ,że źle leczę za nią Franusia; wspólniczka ,że nie rozwijam sie w kierunku wspólnego biznesu nie mówiąc o moich 19 kotkach,które jawnie dają mi do zrozumiena ,że dbam o cały świat tylko nie o nie i wiecznie mnie nie ma i jedzenie dla nie zamówione.
Prążku kochany ja jestem bardzo wdzięczna Tobie i wszystkim co mi pomagają na forum tylko najgorzej mi idzie z internetem bo mam kłopoty na łączach i zdjęć nie ma czym robić i zawsze wydaje mi się ,że od jutra już będę miała czas i natychmiast wyskakuje następna sprawa do zaangazowania. Naprawdę wszystkim z całego serca dziękuję

iwonac

Post » Pt mar 26, 2010 9:38 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

za dużo tego ochrzaniania jak na jedną osobę :evil:
ObrazekObrazek

anial

Od: Sob lis 01, 2008 23:42

Post » Pt mar 26, 2010 14:25 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

anial pisze:za dużo tego ochrzaniania jak na jedną osobę :evil:

tiaaa..no Iwonka, wiesz,ze żyjesz i jestes w centrum zainteresowania :roll: :mrgreen:
trzymaj się

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt mar 26, 2010 22:19 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

No dzisiaj było lepiej nikt mnie nie ochrzanił tyle, że cały dzień na badaniach znów a ciąg dalszy Piekary Śl. ale chirurg była bardzo poważna bo i sprawa poważna więc lepiej ruszać na Śląsk. Tata się przejął i dokonał zakupu dla mnie drabiny domowej żeby mi było łatwiej z tymi nogami co mnie bardzo ucieszyło. Ale najbardziej ucieszyło mnie to ,że jak wracaliśmy z praktikera to przy drodze coś leżało więc jak mnie odwióżł do domu to ja z powrotem i autobusem tam pojechałam i to była tylko jakaś czarna szmatka dzięki Bogu a ja wiecie czego się bałam i dlatego musiałam tam wrócić żeby ratować...
Ale cały dzień był zajęty nie zdążyłam pojechać na teren ślepaczków zajrzę jutro. moje stęsknione kotki pozdrawiają. :1luvu:

iwonac

Post » Sob mar 27, 2010 23:42 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

i jak, są?
załatwiłaś transport?

Prążek

Post » Nie mar 28, 2010 16:15 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Prążek pisze:i czekam...

a może ktos inny pomoże niewidomym kocurkom,

IWONA napisz do dziewczyn co się ślepaczkami zajmują
Gosieńko, napisz mi na PW jaka potrzebna pomoc dla tych ślepaczków? może nagłośnimy sprawę?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie mar 28, 2010 18:43 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Kotków narazie nie spotkalam choć pojechałam tam codziennie u nas co trochę pada ale prawdopodobnie ktoś je widział zaglądałam na ten balkon ale tam kotków nie widziałam a w mieszkaniu cisza głucha nawet firanka odsunięta w ten sam sposób jest okres świąteczny może wyjechali kurcze.
Koleżanka deklarowała transport ale na Śląsk :?

iwonac

Post » Nie mar 28, 2010 18:59 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

napisz na wątku transportowym!!!
wejdź na inne fora tam podane i tam tez szukaj :ok:

Prążek

[poprzednia][następna]