AMELIA - W NAJLEPSZYM DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 27, 2010 11:18 Re: AMELIA-SCHRONISKO OSTRÓDA - PILNIE POTRZEBNY DT :(

panikota pisze:Banerek dla Amelki

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/ameklaw][img]http://tnij.org/amelkab[/img][/url]

Ależ proszę :)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob mar 27, 2010 11:50 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

Czy jest szansa na jakieś wiadomości z pierwszej ręki jak zdrowie Amelki?

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Sob mar 27, 2010 12:28 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

Wątpię... ale wysłałam sms-a koleżance. Jeśli nie będzie jakiejś ostrej akcji, to zapewne zerknie, bo orientuje się w kotach całkiem dobrze. Tylko, że to nasza jedyna specjalistka od psów-mieszańców ras niebezpiecznych, wymagających socjalizacji, i nie może kociarni przejąć w takim zakresie, w jakim ja to robiłam... Nie dziwię się, w końcu ja też do psów się w schronie nie mieszałam... to naprawdę za dużo na jednego...
Obrazek

vega29

Post » Sob mar 27, 2010 19:25 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

kto pomoże Amelce?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Nie mar 28, 2010 0:01 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

Do góry koteczko!!!
Obrazek
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę.
Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa.
Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko.
Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.

kotek72

Od: Pt sty 13, 2006 20:20

Post » Nie mar 28, 2010 9:33 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

Witaj Amelko, ciekawe co u ciebie?

violavi

Post » Nie mar 28, 2010 11:50 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

Hop!!! Ola niestety nic mi nie napisała o kotach... Mieli akcję z psami. Jeden zniknął bez wieści, podobno pojechał na badania... Dziwnym trafem nie było go od samej 8 rano aż do zamknięcia schroniska... :evil: Drugi okazało się, że nie żyje :evil: :evil: :evil: Był w tak świetnej kondycji, leczony i odżywiony i w ogóle zadbany przez schronisko, że aż się wykończył z tegop nadmiaru dobroci :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

W dodatku Pani Zarządzająca obsmarowuje AFN w pismach do UM, że my nic nie robimy, tylko szkodzimy zwierzętom w schronisku... No normalnie kobieta gra tak głupią, jak by co dzień trenowała... A może trenuje???
Obrazek

vega29

Post » Nie mar 28, 2010 12:04 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

W kontekście tego co napisałaś o psie, martwię się o Amelkę i inne koty tam przebywające :(

Nic nie wiadomo co z nią, a może jest bardzo źle?

I te zagrywki Pani Zarządzającej :evil:

violavi

Post » Nie mar 28, 2010 12:24 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

vega29 pisze:Hop!!! Ola niestety nic mi nie napisała o kotach... Mieli akcję z psami. Jeden zniknął bez wieści, podobno pojechał na badania... Dziwnym trafem nie było go od samej 8 rano aż do zamknięcia schroniska... :evil: Drugi okazało się, że nie żyje :evil: :evil: :evil: Był w tak świetnej kondycji, leczony i odżywiony i w ogóle zadbany przez schronisko, że aż się wykończył z tegop nadmiaru dobroci :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

W dodatku Pani Zarządzająca obsmarowuje AFN w pismach do UM, że my nic nie robimy, tylko szkodzimy zwierzętom w schronisku... No normalnie kobieta gra tak głupią, jak by co dzień trenowała... A może trenuje???

niektórzy się tacy rodzą i tak im zostaje :evil:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie mar 28, 2010 12:29 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

To Wy tez piszcie swoje pisma do UM... :roll: Taka Pani chyba nie jest niezatapialna. :evil:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Nie mar 28, 2010 12:38 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

Jej jaka cudna koteczka, zaznacze sobie watek.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie mar 28, 2010 12:52 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

Co do Amelii, powiem tak, jak ją widziałam 2 tygodnie temu, było zdecydowanie lepiej. Ale w schroisku efekty jakiejkolwiek kuracji nie utrzymają się długo. Cokolwiek kitkę nie dopadło, nawróci...

Jest powód do zmartwienia o każdego przebywającego tam kota. Nie mamy systemu domów tymczasowych... Jeśli żebrzę tu o dom dla kota, to nie bez powodu... Zawsze, jak jakiś kot znika ze schroniska, bez naszej wiedzy i zaangażowania, słyszymy, że został wyadoptowany. 90% z tych kotów nie miało żadnej szansy na adopcję. Po prostu się tam wykończyły, ale prawdy się nie mówi. Jesteśmy w takiej doopie, że szkoda gadać. A najgorsze jest to, że koty ciągle tam napływają...

Pani Zarządzająca ma za sobą Urząd Miasta, któremu jej działania są zdaje się niesamowicie na rękę. Bo przecież ręka rękę myje, co wiadomo nie od dziś. Być może ktoś na tym korzysta, nie wiem.

My swoje do UM też piszemy, ale... my jesteśmy chyba za uczciwi. Na nas korzystać się nie da, bo na to nie pozwolimy.

A wszelkie warunki przetargów i konkursów można sobie zgodnie z prawem przy tej wartości zamówienia, które występuje w Ostródzie, określić tak, by wygrała konkretna osoba. Bo pożalić się można tylko do Zamawiającego i na Zamawiającym system odwołań się kończy... Zamawiający jest tu Panem Bogiem.
W tym świetle nikt nie przekona, że jest inaczej, osoby, która też zamówieniami się zajmowała - uczciwie skąd inąd, bo w mojej firmie na szachrajstwa szef by się nie zgodził. Ale co się o sposobach wie, to się wie. Taka tajemnica zawodowa.
Obrazek

vega29

Post » Nie mar 28, 2010 13:07 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

Dobre wieści sprzed chwili, szukam na po świętach transportu dla Amelii do Krakowa. Kitka dostanie tam leczenie i forumowe DT :) :) :) :) Ujawnienie się pozostawię DT. Zaznaczę tylko, że wszystko zostaje w Fundacji.
Obrazek

vega29

Post » Nie mar 28, 2010 13:09 Re: AMELIA UWIĘZIONA W TRANSPORTERKU - PILNIE POTRZEBNY DT :(

Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:dance: :dance2:

violavi

Post » Nie mar 28, 2010 13:12 Re: AMELIA - SZUKAMY TRANSPORTU OSTRÓDA-KRAKÓW PO ŚWIĘTACH!!!

Ale fajnie. :) No to teraz trzymamy za szybkie znalezienie DS. :wink: :ok:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

[poprzednia][następna]