BACARDI- mega miziak ma DS !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 27, 2010 21:59 BACARDI- mega miziak ma DS !!

Bacardi pojechala do nowego domku !!

CUDNY MIZIAK BACARDI..

Obrazek

Małą historię kotki można poznać w tym w wątku: viewtopic.php?f=1&t=109067&start=45

Kotka z garaży w Gdyni które mają zostac wyburzone na początku kwietnia. Wspólnie z Solaris z PKDT pojechałysmy do karmicielki dowiedziec sie o sytacji. Pani zaprowadziła nas na miejsce, a tak była tylko ona.. w zaawansowanej ciąży :(
Szybko zabrana na sterylke , miała byc do czasu jakiegos rozwiazania sytacji wypuszczona spowrotem. ALE wkoncu itak koty beda albo przesiedlane, albo wyadoptowywane.. a ONA.. ONA jest najbardziej miziastym kotem jakiego miałam okazje poznac :1luvu:
Wciaz strzela tylko baranki i ociera sie. Nie zdarzy czlowiek wyciagnac reki do konca a ona sama glowke podtyka :1luvu:

Roboczo nazwana Baryłką ( przez wyglad w ciazy ;) ),

ALE..

Myślałam o tym cały dzien jakie nadać jej wyjątkowe imię ;)

Pod wpływem natchnienia wpadła mi BACARDI- w domu Baki - upojna niczym rum z colą :D

Baki zdecydowanie nie lubi psów ;) Do kotow poki co fuczy a i Kesha ze wzajemnoscia, wiec itak z dobrym skutkiem po sterylce aborcyjnej - jest w klatce ;) ( nie sprawia wrazenia by jej to zbytnio przeszkadzało ;) )

FILMIK !! Jak Bacardi łaknie pieszczot ;)

http://www.youtube.com/watch?v=SDTVO1zjtsc

Obrazek

Obrazek

Zdjęcia dzisiejsze do d* przyznaję. Baki nie da sie fotografować! :evil: Ustawiam aparat do foty a ta pedzi i strzela baranka mi o obiektyw i dostaje fleszem po oczach 8O Rusza sie non stop. Moze jak bedzie na dniach lepsze swiatlo to sie uda :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

*****************************************************************************************

Proszę wspomóżcie nas chociaż bannerkiem!!

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hg5sz][img]http://tnij.org/gbs9[/img][/url]

*****************************************************************************************
Ostatnio edytowano Sob kwi 10, 2010 12:34 przez Angel_, łącznie edytowano 4 razy

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Sob mar 27, 2010 22:03 Re: Odrzująca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

Angel, popraw literówki w tytule, dziwnie wyszło.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Sob mar 27, 2010 22:05 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

Dzięki :oops:
Coś w tym lapie szwankuje kilka liter szczególnie U :?

Angel_

Post » Sob mar 27, 2010 22:07 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

W sumie, może powinno zostać, ja weszłam, bo byłam ciekawa, dlaczego Cię drink Bacardi odrzuca ;).
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Sob mar 27, 2010 23:26 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

hehe mam nadzieje, ze smakowita CUBA LIBRE także zwróci uwagę :)

Pokaż się Baki.. oni myślą, żeś ty taka "zwykła".. Oni nie mają pojęcia jaki z Ciebie miziak.. :1luvu:

Angel_

Post » Sob mar 27, 2010 23:50 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

Oooo..kotunia ma już swój wąteczek :D i nowe imię :lol:
Baki jest śliczna , to taki wymarzony miziak domowy. Mam nadzieję, że ktoś pokocha koteczkę i da jej domek najlepszy na świecie taki na dobre i na złe :ok:

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

Post » Sob mar 27, 2010 23:56 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

solaris pisze:Oooo..kotunia ma już swój wąteczek :D i nowe imię :lol:
Baki jest śliczna , to taki wymarzony miziak domowy. Mam nadzieję, że ktoś pokocha koteczkę i da jej domek najlepszy na świecie taki na dobre i na złe :ok:

A ja nie mam nadzieji.. JA TO WIEM :D :1luvu:
Hehe.. fakt, faktem to nie gadanie po próżnicy.. ale kotka jest niesamowitym pieszczochem.. Jak już sie położy obok to wystarczy ręke wyciągnąc a odrazu wstaje i strzela baranka do tej ręki :love: "pieść mnie i kochaj" całą sobą to pokazuje ;)

Bardzo, bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu kotki na specjalnych stronach do takich ogłoszeń ( czesem w wątkach natykałam się na różne dziwne nazwy stroo ogłoszeniowych i sie okazywało, że z takich czesto ludzie znajduja koty..)

Ja jutro zrobie Bacardi allegro ( oby bylo lepsze światło do fot bo ten motorek w tyłku jest nie do obfotografowania :twisted: )

Angel_

Post » Nie mar 28, 2010 0:03 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

Może poprosić o banerek dla Baki ?

solaris

Post » Nie mar 28, 2010 0:24 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

Poprosiłam odraz po założeni wątku :D

Angel_

Post » Nie mar 28, 2010 9:27 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

Pokazujemy sie z rana ;)

Bacardi jest mistrzynią miziania i ocierania się o nogi :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ponadto.. ma przepieknie umalowane oczka..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dla wielu pewnie zwykła..
Lecz może znajdzie sie ktoś, kto zobaczy piękno w tym burym futerku, pomalowanych oczkach i ogromnym kocim serduszku..

Angel_

Post » Nie mar 28, 2010 10:06 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

Angel_ pisze:
Dla wielu pewnie zwykła..
Lecz może znajdzie sie ktoś, kto zobaczy piękno w tym burym futerku, pomalowanych oczkach i ogromnym kocim serduszku..

Bacardi jest niezwykła :!: :lol: pięknie wyglada , na pewno znajdzie się ktoś kto pokocha Koteczke megamiziaka :)

Domku gdzie jesteś
:?:

solaris

Post » Nie mar 28, 2010 11:36 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

Pokaz sie mala.. zaraz zabiore sie za allegro i anonse..

Angel_

Post » Nie mar 28, 2010 11:40 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

i przypomne filmik bo nikt nie oglada barankującej ślicznotki ;)

Angel_

Post » Nie mar 28, 2010 12:53 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

Angel_ pisze:i przypomne filmik bo nikt nie oglada barankującej ślicznotki ;)

Wczoraj filmik "nie wchodził" ,kicia miziaczek niesamowity :1luvu: ona ma dodatki takie rudawe czy tylko tak wyszło na filmiku ?

solaris

Post » Nie mar 28, 2010 15:13 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

Tyle fotek a tu nikt procz Solaris nie zaglądnie nawet:(

Rozmyślnie troszkę większe fotki bo tak ładnie wyszła..

Musze wciąz angażować męza w sesje Bacardi bo ona inaczej do mnie podbija i barankuje o obiektyw :lol: Więc zawsze musi być ktoś kto ją zajmie mizianiem :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Angel_

[następna]