Tillibulkowy harem zaprasza :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 26, 2010 13:59 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

tillibulek pisze:Dune, dzieki za komentarz na temat klosów, w tamtym przepisie byly obtaczane w mące i smazone, ale ja zrobilam Twoim sposobem i wyszly wysmienite (smietane kupilam - dla mnie nie musi byc dietetycznie, wazne, ze smacznie, TŻ sie zajadał :D )

No to sie bardzo ciesze, najedzony chlop to chłop szcześliwy :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pt mar 26, 2010 14:03 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

ale moze uscisle.... Freya wiała na sam nasz widok - i w takiej panice, ze malo sobie nozek z tej malej slodkiej pupy nie powyrywala - ja mowie o czasach kiedy dopasc mozna ja bylo tylko wtedy kiedy sie gdzies skitrała, czy spala, bo na otwartej przestrzeni kazde spotkanie budzilo u niej atak paniki

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt mar 26, 2010 14:04 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

dune pisze:
tillibulek pisze:Dune, dzieki za komentarz na temat klosów, w tamtym przepisie byly obtaczane w mące i smazone, ale ja zrobilam Twoim sposobem i wyszly wysmienite (smietane kupilam - dla mnie nie musi byc dietetycznie, wazne, ze smacznie, TŻ sie zajadał :D )

No to sie bardzo ciesze, najedzony chlop to chłop szcześliwy :)

jak masz jeszcze jakis fajny przepisik to podrzuc, Dune :mrgreen:

tillibulek

Post » Pt mar 26, 2010 14:43 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

tillibulek pisze:ale moze uscisle.... Freya wiała na sam nasz widok - i w takiej panice, ze malo sobie nozek z tej malej slodkiej pupy nie powyrywala - ja mowie o czasach kiedy dopasc mozna ja bylo tylko wtedy kiedy sie gdzies skitrała, czy spala, bo na otwartej przestrzeni kazde spotkanie budzilo u niej atak paniki

Myszy się ciągle zdarzają takie ataki paniki przy spotkaniach na "otwartej przestrzeni" :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt mar 26, 2010 14:56 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

OKI pisze:
tillibulek pisze:ale moze uscisle.... Freya wiała na sam nasz widok - i w takiej panice, ze malo sobie nozek z tej malej slodkiej pupy nie powyrywala - ja mowie o czasach kiedy dopasc mozna ja bylo tylko wtedy kiedy sie gdzies skitrała, czy spala, bo na otwartej przestrzeni kazde spotkanie budzilo u niej atak paniki

Myszy się ciągle zdarzają takie ataki paniki przy spotkaniach na "otwartej przestrzeni" :lol:

ale to juz nie ta panika co kiedys, prawda? :)

tillibulek

Post » Pt mar 26, 2010 15:02 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

No nie, to już całkiem insza inszość :lol: :lol: :lol:
Raczej nawyk niż potrzeba, a czasami zaproszenie do zabawy :wink:

OKI

Post » Pt mar 26, 2010 15:15 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

ale to juz zupelnie cos innego, nie ma tej paniki w oczach, Freya tez tak robi, jak widzi, ze chce ja zlapac, choc po chwili ma tez tak, ze za ktoryms razem przestaje probowac uciekac i wtedy zamiera, a ja ją chaps!! ona cala sobą pokazuje, ze ufa, ze nic zlego jej nie zrobie, no nawet przy podawaniu tabletek mruczy slodzina :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Pt mar 26, 2010 17:42 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

Koty się Wam dziewuszki oswajają! :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 26, 2010 17:49 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

OKI pisze:
tillibulek pisze:ja nie twierdze, ze Dzikuska sobie zle radzi.... wrecz przeciwnie :D ale po 2 miesiacach wydaje mi sie, ze Coco powinna juz sama podchodzic.... pomyslalam, ze skoro po 3 dniach Feliwaya Pingwinek zaczal sie łasic i miziac, kiedy wczesniej siedzial caly czas schowany, bal sie wyjsc nawet po to, zeby zjesc.... to moznaby tez przyspieszyc socjalizację Coco ;)

oczywiscie co do ceny zgadzam sie, ze poraza :?

Coco nic nie powinna :wink:
Mysza przychodzi na głaskanie od jakiegoś tygodnia, wcześniej podchodziła, ale bardzo nieśmiało i ostrożnie :wink:
A Mysz jest u mnie chyba 1-2 tyg. dłużej niż Coco u Dzikuski?

Oczywiście, można włączyć feliwaya, pewnie przyspieszy to sprawę, ale... to taka trochę droga na skróty, no i gdzie tu satysfakcja?
Ta dzika? :mrgreen:
Tym bardziej, że Coco się nie męczy, jest szczęśliwym kotem... Ale może Dużym coś podać? Na cierpliwość :ryk:
Pewnie taniej by wyszło :lol:

Ta opcja do mnie najbardziej przemawia. Za 99 zeta to już coś sensownego możnaby łyknąć. ;)

Weekend mamy!!! :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Pt mar 26, 2010 17:53 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

Kto ma to ma.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 26, 2010 18:08 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:
tillibulek pisze:ja nie twierdze, ze Dzikuska sobie zle radzi.... wrecz przeciwnie :D ale po 2 miesiacach wydaje mi sie, ze Coco powinna juz sama podchodzic.... pomyslalam, ze skoro po 3 dniach Feliwaya Pingwinek zaczal sie łasic i miziac, kiedy wczesniej siedzial caly czas schowany, bal sie wyjsc nawet po to, zeby zjesc.... to moznaby tez przyspieszyc socjalizację Coco ;)

Mysza przychodzi na głaskanie od jakiegoś tygodnia, wcześniej podchodziła, ale bardzo nieśmiało i ostrożnie :wink:

Oczywiście, można włączyć feliwaya, pewnie przyspieszy to sprawę, ale... to taka trochę droga na skróty, no i gdzie tu satysfakcja?
Tym bardziej, że Coco się nie męczy, jest szczęśliwym kotem... Ale może Dużym coś podać? Na cierpliwość :ryk:

Ta opcja do mnie najbardziej przemawia. Za 99 zeta to już coś sensownego możnaby łyknąć. ;)

I nie trzeba daleko szukać - w najbliższym nocnym preparaty dostępne :ryk:

OKI

Post » Pt mar 26, 2010 23:54 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

Obrazek

Spokojnej nocki :)
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Sob mar 27, 2010 0:24 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:

w tym kontekście to chyba łykend bardziej :P :P :P
miłego łykendu dziewczyny ( i te zwykłe i te futrzaste) :piwa:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Sob mar 27, 2010 1:18 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob mar 27, 2010 1:24 Re: Tillibulkowy harem zaprasza :)

Ech.... słów mi zabrakło 8O
Piękne :1luvu:

OKI

[poprzednia][następna]