Rysiek [*], Mefisto [*], Nikita, Rudi, Nora [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 15, 2010 12:49 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Hej, hej Obrazek

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pon mar 15, 2010 21:47 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Kochani,

dziękuję Wszystkim za zaglądanie i za pamięć!
Ja jestem ostatnio tak zarobiona i wykończona, że nie mam nawet czasu
zajrzeć na forum. Pracuję już nawet w weekendy... albo porządkuję archiwum w takiej
fundacji fotograficznej, albo mam studentów zaocznych, albo się opiekuję dziećmi...
Codziennie wracam najwcześniej o 21 do domu - koty niedługo zapomną, jak wyglądam...
Nie mam kompletnie czasu i głowy, żeby zabrać Norkę do tego speca od astmy i zająć się jej sterylką :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Dla usprawiedliwienia powiem, że swoim zdrowiem też nie mam czasu się zająć...
Wiem, że to marne usprawiedliwienie...
Ogólnie jestem wykończona, sfrustrowana i mam dość wszystkiego.
Marzę o wiośnie, kiedy skończą mi się chociaż zajęcia ze studentami dziennymi (cały czwartek, 4 grupy od rana do wieczora),
kiedy będzie po objeździe 1. roku (jestem opiekunką roku i muszę jechać ze studentami na tydzień na zwiedzanie kościołów i pałaców... a najpierw muszę to wszystko załatwić)... Głowa mi pęka od tego wszystkiego.

Właśnie Rysiek przyszedł na kolanka... :1luvu:
U kociastych bez zmian... trochę się kłócą, Rysiek sika, jak się wkurzy, Norka wszystkich ustawia po kątach i je za 3 koty,
za to - odkąd stosujemy karmę "sensitive" - robi w końcu ładniejsze qupalki...

Postaram się nie zaniedbywać forum...
A teraz idę umyć kuwetę...
Pozdrawiamy Wszystkich!!!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pon mar 15, 2010 22:52 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Ewa, obyś jak najszybciej miała trochę czasu dla siebie, spokoju Wam życzę przede wszystkim :1luvu:

i ucałuj kociaste :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto mar 16, 2010 3:37 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Milenko, dziękuję! Kochana, zaglądam do Ciebie i trzymam mocno kciuki, tylko nie miałam czasu
nic sensownego napisać, wybacz!!! Trzymam kciuki, żeby wszystkie Twoje bezdomniaczki znalazły domki!!!!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Wto mar 16, 2010 11:09 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

No to wpadłaś w tryby...
Czasu dla siebie w takim razie życzę (i dla futer) :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto mar 16, 2010 15:43 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Niedługo wakacje, będzie lżej :D

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Czw mar 18, 2010 12:23 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Dzień dobryObrazek

No czas, czas, a właściwie jego brak - niestety znak czasów jak wszyscy wiemy.
Trzymaj się i oby Ci się "poluźniło" :)

Nelly

Post » Wto mar 23, 2010 8:08 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Obrazek z samego rana :)
Co tam dobrego słychać? :D

Nelly

Post » Pt mar 26, 2010 8:33 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

ewaw pisze:Marzę o wiośnie, kiedy skończą mi się chociaż zajęcia ze studentami dziennymi (cały czwartek, 4 grupy od rana do wieczora),
kiedy będzie po objeździe 1. roku (jestem opiekunką roku i muszę jechać ze studentami na tydzień na zwiedzanie kościołów i pałaców... a najpierw muszę to wszystko załatwić)... Głowa mi pęka od tego wszystkiego.

Wiosna tuż tuż, niedługo zakwitnie pełną parą i będzie lepiej - a potem lato i w końcu upragnione barłożenie :mrgreen: A koty na pewno nie zapomną jak wyglądasz, nie ma tak łatwo. Pozdrawiam ciepło i nie daj się! :wink:

Shoo

Od: Pt lis 06, 2009 21:41

Post » Pt mar 26, 2010 22:01 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Wiosna przyszła!!! :D :D :D

A u nas... znów rujka... Wiem - moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Był miesiąc przerwy, można było Norkę ciachnąć.
Tylko że nie miałam kompletnie głowy i czasu na to... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
No więc znów chodzi i kwili...
Cała miłość tym razem skierowana jest... do Ryśka.
A Rysio... jakby nawet coś kumał, coś mu dzwonią, ale nie wie, w którym kościele.
No więc mam w domu regulane SADO-MASO.
Wygląda to tak:
Norka się Ryśkowi podstawia, ten staje nad nią okrakiem, przygniata ją do ziemi,
łapie ją zębami za skórę na szyi lub karku i tarmosi na wszystkie strony,
albo wlecze po podłodze.
A panna w siódmym niebie... :strach:
Efekt taki, że Norka ma całą szyjkę i kark pogryziony i zakrwawiony.
Nie mogę na to patrzeć! Gonię ich, żeby tak nie robili, gonią Ryśka, gonię Norkę,
ale co mogę zrobić, jak mnie nie ma w domu? Przychodzę, a mała coraz bardziej pogryziona na karku...
Olaboga, co to się wyprawia...
I chodzi panna i pieje, kwili, śpiewa...
Żal mi jej i mam wyrzuty sumienia potworne, że to moja wina...
Obrazek

ewaw

Post » Pt mar 26, 2010 22:20 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Ewa, teraz się już nie martw, rujka przejdzie i ciachniesz panne! :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob mar 27, 2010 15:36 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

ewaw pisze:(...)Olaboga, co to się wyprawia...(...)

Faktycznie :o
Ale szybko minie, a potem operacja i spokój na zawsze :)

Wojtek

Post » Nie mar 28, 2010 10:31 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

A ja zapomniałam, że 22 marca Noreczka miała urodziny.
Skończyła 8 latek.
Happy Birthday Loczku!!! :birthday: :torte: :balony: :piwa: :surprise:
Obrazek

ewaw

Post » Nie mar 28, 2010 10:42 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

ewaw pisze:A ja zapomniałam, że 22 marca Noreczka miała urodziny.
Skończyła 8 latek.
Happy Birthday Loczku!!! :birthday: :torte: :balony: :piwa: :surprise:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOTEŃKO :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie mar 28, 2010 11:10 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i devonka Nora, cz. 2 :-)

Wszystkiego najlepszego :D :torte: :birthday:

Wojtek

[poprzednia][następna]