Podczas zabiegu sterylizacji stwierdzono u niej obecność torbieli na macicy i jajnikach. Niedawno pojawiły się wyczuwalne pod palcami guzki...Wolontariuszka zajmująca się kotką zauważyła ropny wyciek z sutka. Diagnoza: brzuch Ingi usiany jest guzkami... Należy wyciąć obie listwy mleczne.

Staruszka od poniedziałku przygotowywana jest do operacji. Zabieg umówiono na najbliższy czwartek, a wiec już pojutrze. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, po miesiącu będzie można przystąpić do wycinania drugiej listwy...
Inga trafiła pod opiekę Adrii po śmierci swojej opiekunki. W krótkim czasie straciła to, co znała. Przeżyła stres związany ze zmianą otoczenia - musiała przystosować się do życia w kociej grupie. Poradziła sobie, mimo że startowała z wanny
Bardzo potrzebuje wsparcia finansowego: koszt wycięcia jednej listwy to około 150 zł, jeśli wszystko pójdzie dobrze i obędzie się bez powikłań - koszt samych zabiegów sięgnie około 300 zł. To jednak dopiero początek: kotka musi mieć specjalną dietę, by jak najszybciej nabrać sił przed drugą operacją.
Bardzo potrzebne będą saszetki RC convalescens (mięsne, instant), RC Recovery.
Liczy się każda złotówka.
Niżej prezentuję fanty, które - być może - komuś wpadną w oko.
Wszystkie fotki można obejrzeć tutaj.
Sygnowany: Yamasen Fine Porcelain 24 Gold Collection Japan.
Ładne, dość subtelne, akurat na prezent. Lekko uszkodzone pudełko, w które zapakowano całość (nieostrożnie zerwałam element zdobiący
Licytację proponuję rozpocząć od 20 zł.
Do wylicytowanej kwoty proszę doliczyć 5 zł na zabezpieczenie kosztów przesyłki - resztę pokrywam ja.
Wewnątrz jak widać trzy przegródki, plus kieszonka, plus kieszoneczka na komórkę. Torebka nie widziała świata poza moja szafą (nietrafiony prezent, słabo pasuje do mojego wizerunku
Do wylicytowanej kwoty proszę doliczyć 5 zł na zabezpieczenie kosztów przesyłki - resztę pokrywam ja.
Licytuje: Bożena54: 37 zł
Tutaj szczegóły. To dokłądnie ten wzór, fason, materiał, firma i w ogóle
Zamawiając, nie zauważyłam, że kliknęłam w rozmiar dla osób niskich, potem przegapiłam termin zwrotu, no i tak jakoś ostały się w szafie
Rozmiar widać na zdjęciu
Zupełne nówki - pasowane raz. W talii gumki do regulacji.
Licytuje: Bożena54: 20 zł
Licytacja trwa do 28 marca, do godziny 23.00 .
Czas bardzo, baaaardzo goni
Zapraszam