Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Nie rozumiem. Tez mam alergie od 20 lat. Biorę inhalatory i nie przeszkadza mi to w prowadzeniu DT dla kotów![]()
![]()
Ale to stała sie ostatnio norma ciąża i kot na bruk - Przepraszam ale taka jest prawda
![]()
![]()
Elżbieta P. pisze:To jest jakaś nowa moda : pozbywanie sie zwierzęcia, gdy na świat ma przyjść dziecko.
To jest poza stworzona po to, by rodzina i znajomi myśleli, że to dziecko rodzi się wyjatkowo odpowiedzialnym rodzicom.
Bungo pisze:Czy lekarz wie, że alergeny utrzymują się w pomieszczeniu długo i oddanie kotki nic nie da?
Kotek29 pisze:Wierzcie mi że jestem zmęczonaw ciąży zamiast odpoczywać, nie śpię przez większość nocy.
Mam tak zatkany nos że nawet woda morska i taki olej sezamowy który mogę używać nie pomaga![]()
Nie jest mi łatwo bo kocham to zwierzątko ale sytuacja mnie przerosła... to że poprawy nie będzie od razu jest dla mnie jasne ale im prędzej to zrobię tym prędzej może będzie poprawa.
Kotek29 pisze:do annahelena
Bardzo proszę podaj maila bo zdjęcia mi tutaj nie wchodzą na stronkę :/
Co do pozostałych wypowiedzi to niestety nie mogę wyjechać na urlop, nie mogę też oddac jej nikomu bliskiemu czy znajomemu bo po prostu nikt nie chce kota:( moja mama nie ma warunków, a rodzeństwo absolutnie nie widzi takiej możliwości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości