Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:zagadka , kto wyzarl mi z talerza kasek serniczka i domagal sie wrzaskim wiecej z raczki???
Musze przypomniec sobie pewne swiatle rady z ksiazki ,co zrobic z kotem ,ktory ma postawe roszczeniowa![]()
![]()
![]()
zagadka 2,czy personel ulegl dzikiem wrzaskom?
Kto chce byc kotem balkonowym i nie daje sie zagonic do domu ,jak lece do pracy??? Ktos myl mi dzis powieki po zadzwonoieniu budzika...nie mialam sily otworzyc oczu![]()
![]()
dalia pisze:anulka111 pisze:zagadka , kto wyzarl mi z talerza kasek serniczka i domagal sie wrzaskim wiecej z raczki???
Musze przypomniec sobie pewne swiatle rady z ksiazki ,co zrobic z kotem ,ktory ma postawe roszczeniowa![]()
![]()
![]()
zagadka 2,czy personel ulegl dzikiem wrzaskom?
Kto chce byc kotem balkonowym i nie daje sie zagonic do domu ,jak lece do pracy??? Ktos myl mi dzis powieki po zadzwonoieniu budzika...nie mialam sily otworzyc oczu![]()
![]()
odpowiedzi
1 Ryś
2. Anulka uległa bo serniczki dobre są a od kesa świat sie nie zawali
3. Ryś
4. Ryś
ewkaa pisze:Dodam tylko, że u Rysia to niewątpliwie rodzinne![]()
MariaD pisze:ewkaa pisze:Dodam tylko, że u Rysia to niewątpliwie rodzinne![]()
W życiu!![]()
Desna nie wyżera z talerza a zawołana, grzecznie leci z balkonu z przepraszającym wrzaskiem.![]()
Po raz kolejny napiszę, że MCO są znane z manipulacji opiekunem w jedwabnych rękawiczkach.Kotek tej rasy to sama słodycz i uległość - o ile w grę wchodzi uzyskanie wymiernych korzyści. Potrafi tez działać długofalowo. Zaryzykuję twierdzenie, że potrafi myśleć konstruktywnie.
Opiekun uroczego kociaka MCO po roku, dwóch budzi się z przysłowiowa ręką w nocniku, plując sobie w brodę, ze uległ słodkiej istotce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, puszatek i 66 gości