Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 7.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 25, 2010 16:52 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

magaaaa pisze:
dalia pisze:
magaaaa pisze:Krynia, napisz na forum, że rezygnujemy ze zbiórki, a rozpuść PW.
Jak suki w typie dalii przeczytają, ze się chcemy skladać na dług dla mirki to ją wykończą - dalia i jej podobne zołzy.
Mirka też nie musi nic wiedzieć. Mozna pozbierac i je przelać na konto i cześć.
Tak uważam że byłoby najlepiej.

informuję, ze zgłosiłam naduzycie do moderatora

I słusznie; to miało być PW do Kryni...
Wszystkich zbulwersowanych przepraszam :oops:

Na PW taki komunikat nic nie zyskałby na kulturze i poziomie. :?
Przypominam, że forum nie jest miejscem do oblewania się wiadrami pomyj i zdecydowanie proszę o wypowiedzi wyważone, pozbawione obelg i personalnych ataków.

Olat

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Czw mar 25, 2010 18:02 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:SecretFire oby ogłosić upadłość konsumencką trzeba spełnić pewne warunki. Niewiele osób przechodzi przez ich sito. Kredytu nie dostanę a poprzednie długi regularnie spłacałam. Sama spłaciłam znacznie więcej niż jestem winna. Te 8tys też bym była w stanie spłacić. Tak na spokojnie to w 2 lata, a z kombinowaniem w rok. Niestety nie mogę już dokładać do kotów a w tej chwili 12 z nich nie ma wirtualnych opiekunów.

Nie rozumiem :oops:
Wydaje mi się, że nidgy nie deklarowalaś, że jesteś platnym DT, wręcz przeciwnie. Koty bralaś z pelną świadomością braku wirtualnych opiekunów, na własną odpowiedzialność mając duże długi???
I teraz forum ma te długi spłacić, bo inaczej koty ,,,, :cry:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Czw mar 25, 2010 18:08 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

Jak suki w typie dalii przeczytają, ze się chcemy skladać na dług dla mirki to ją wykończą - dalia i jej podobne zołzy.

Hmmm, to i ja jestem suką? Bo zapytalam? Bo nie rozumiem jak można doprowadzić do takiej sytuacji?

A swoją drogą, magaaa, są pewne słowa, które świadczą o kulturze piszącego. Bardzo, bardzo niskiej kulturze, niestety :cry:

progect

Post » Czw mar 25, 2010 18:14 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

Progect gdy sprawa ucichnie pokuszę się o odnalezienie innych wątków pomocowych. Sprawdzę czy i w nich padły podobne pytania.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw mar 25, 2010 18:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

bardzo proszę Moderatora o zbanowanie magaaaa,
takiej wypowiedzi nie można nazwać nawet brakiem kultury,
pomówienie i naruszenie dóbr osobistych podlega sankcjom prawnym,

Nezia

Od: Śro wrz 22, 2004 23:42

Post » Czw mar 25, 2010 18:32 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

Nezia prosisz o zbanowanie magaaa, bo omsknęło jej się i zamiast wysłać PW wklepała tekst do wątku za co przeprosiła. Czy obraza jest tak wielka, że może przyćmić ten wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=108490.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw mar 25, 2010 18:37 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

Mirka, tu nie chodzi o to co robimy z kotami.
Nie licytujmy się w ten sposób.

Przeprosiłam, bo napisałam cos czego nie powinnam - uzyłam inwektyw.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Inwektywa

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw mar 25, 2010 18:38 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Nezia prosisz o zbanowanie magaaa, bo omsknęło jej się i zamiast wysłać PW wklepała tekst do wątku za co przeprosiła. Czy obraza jest tak wielka, że może przyćmić ten wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=108490.

nie znaczy to ze moze sobie pisac na pw co jej się podoba
ja się zastanowie czy i jakie kroki podjąć
i zeby byla jasność ani mnie ani innych osob o ktorych pisala nie przeprosiła
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw mar 25, 2010 18:41 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

Tych co chciała przeprosila :mrgreen:
Tych co nie chcą przepraszac nie będzie.
Bo zdaje sobie sprawę, ze są tacy, którzy wręcz straciliby na swoim własnym etosie, gdyby przyjeli przeprosiny. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw mar 25, 2010 18:46 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Post » Czw mar 25, 2010 18:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

Mirko, wiedząc, że masz długi kupowałaś zbędne rzeczy, a teraz znów prosisz o pomoc ?
szkoda słów...

Nezia

Post » Czw mar 25, 2010 18:47 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

Tak Nezia, kupowałam rzeczy dla kotów, bo chcę aby było im jak nalepiej. Co do "znów" to znów piszesz rzeczy wyssane z palca. Ile razy prosiłam o pomoc?
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw mar 25, 2010 18:51 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

wiesz, jeśli trafią na ulicę, bo zamiast pokryć długi kupiłaś to, bez czego dałyby radę żyć nie będzie im lepiej,
jestes tego świadoma ?

Nezia

Post » Czw mar 25, 2010 18:54 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

Nezia skąd przeświadczenie, że koty moga trafiś na ulicę? Mieszkanie jest spółdzielczo-własnościowe i nawet po jego sprzedaży miałabym kasę na kupno mniejszego. Proszę przestań pisać bzdury.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw mar 25, 2010 18:56 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

magaaaa pisze:Tych co chciała przeprosila :mrgreen:
Tych co nie chcą przepraszac nie będzie.
Bo zdaje sobie sprawę, ze są tacy, którzy wręcz straciliby na swoim własnym etosie, gdyby przyjeli przeprosiny. :mrgreen:

Magaaa, wypadałoby chyba pomyśleć, zanim się coś napisze.
Znieważyłaś Dalię publicznie i publicznie powinnaś ją przeprosić a nie deklarować, że tego nie chcesz.
To czy Dalia przeprosiny przyjmie to inna sprawa, Ja po takim dictum bym tego nie zrobiła.

edit:
magaaaa pisze:
I słusznie; to miało być PW do Kryni...
Wszystkich zbulwersowanych przepraszam :oops:

to miały być te przeprosiny 8O
Ostatnio edytowano Czw mar 25, 2010 19:02 przez progect, łącznie edytowano 1 raz

progect

Post » Czw mar 25, 2010 19:01 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-52 koty-Bydgoszcz.

Przeprosiłam publicznie.
Dalia może to przyjąć lub nie, nie mam na to wpływu.

magaaaa

[poprzednia][następna]