kosma_shiva pisze:mjs pisze:Kosma!!!! Będziesz dzisiaj na Kocimskiej? Możesz zabrać żel dla Patki?
bede dzis i wezme zel(jak znajde)
Wielkie dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:mjs pisze:Kosma!!!! Będziesz dzisiaj na Kocimskiej? Możesz zabrać żel dla Patki?
bede dzis i wezme zel(jak znajde)
noemik pisze:noemik pisze:noemik pisze:DYŻURY GALERIA KRAKOWSKA!
Sobota 27.03 Kto / z kim / który kot
11:00-14:00 KOSMA_SHIVA / KATGRAL / KOT?
14:00-17:00 MIUTI / PATKA / BONNIE
17:00- 20:00 ETIOPIA / QUEEN_INK / TEQUILA
dyżur transportowy: Leone
transport kotów do/z GK (w razie potrzeby): edit_f - popołudniu
Niedziela 28.03 Kto / z kim / który kot
11:00-14:00 MISZELINA / NOEMIK / FREYA
14:00-17:00 MISZELINA / ETIOPIA / KIKUR
17:00- 20:00 TWEETY / ANNA09 / KOT?
dyżur transportowy: Leone
Brakuje kota na sobotę dyżur 11.00-14.00 oraz na niedzielę dyżur 17.00-20.00.
Może Huncwota ktoś przywiezie - Leone?- na niedzielę 17.00-20.00?
Kastapra, ktoryś z Twoich dwóch maluchów mógłby w sobotę- 11.00-14.00 - pomóc?
wislackikot pisze:mam pytanie czy zabezpieczenie na rurach na chocimskiej zdało egzamin
Tweety pisze:edit_f pisze:edit_f pisze:mogę zrobić kurs do bytomia z iwanem.. może jutro? wyjazd z krakowa ok. 11ej.. sol i karaluch - może być?
ja gupia myślałam, że jutro jest sobota.. źle ze mną.. chodzi mi oczywiście o sobotę..
o superowo! to dajcie znać czy mam dzwonić do pani z Bytomia i umawiać sobotę do południa
kosma_shiva pisze:wislackikot pisze:mam pytanie czy zabezpieczenie na rurach na chocimskiej zdało egzamin
hm, no coz. Wczoraj wieczorem Czarny kot przedostal sie na rury
wislackikot pisze:kosma_shiva pisze:wislackikot pisze:mam pytanie czy zabezpieczenie na rurach na chocimskiej zdało egzamin
hm, no coz. Wczoraj wieczorem Czarny kot przedostal sie na rury
to czarna bestia poprawie to dziś
Akima pisze:Tola fajna jest. Za szynkę i surowe da się nawet pogłaskać. Biało-bura chyba bardziej odważniejsza.
Miuti pisze:Tweety - sprzedałam za pośrednictwem Mrauliny słowniki kynologiczne. Ma na konto AFN wpłynąć 40 zł.
Akima pisze:Pamietam Miuti, ale łapię od przyszłego tygodnia i będzie już gdzie koty przetrzymać. Rozumiem Tweety, że można przechowywać na Kocimskiej ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], RobertWeilk i 77 gości