Behemot II ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 25, 2010 10:02 Re: Behemot II ...

Bry. A my sezon balkonowy zaczęliśmy wczoraj. Łatek uwielbia na balkonie siedzieć, całe szczęście, że go osiatkowaliśmy ;) Wczoraj był wniebowzięty!
Ciągle mi giną wątki :oops: A miau nie przysyła powiadomień :roll:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw mar 25, 2010 10:08 Re: Behemot II ...

maciejowa pisze:Bry. A my sezon balkonowy zaczęliśmy wczoraj. Łatek uwielbia na balkonie siedzieć, całe szczęście, że go osiatkowaliśmy ;) Wczoraj był wniebowzięty!

Maciejowa, spróbuj korzystać może z funkcji "Zobacz swoje posty" - tam masz zawsze listę wątków, w których coś skrobnęłas i zawsze pojawiają się domyslnie chronologicznie wg ostatnio napisanych postów :ok: .

AYO, ja też mam mównicę, a nawet dwie, bo balkonem tego nie nazwę. Ma to jakies pół metra kwadratowego. Ale mam je omoskitierowane, więc nici z balkonowania. A u rodziców miałam duży balkon, krzesełka, stoliczek, widoczek, te sprawy ... ech :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw mar 25, 2010 10:08 Re: Behemot II ...

U mnie koty spacerniak na szczęście mają dosyć okazały. W zeszłym roku mój brat zrobił im półeczki, co by z wysokości mogły przez balkon wygodnie świat oglądać. Dziadek Frędzel ma podstawiony taborecik, z którego z łatwością na parapet kica, a z parapetu na półeczkę swoją. pompon to i parapetu nie potrzebuje 8) ObrazekObrazek
W tym roku zamierzam zainwestować w duży drapak, taki co może na dworze stać w każdą pogodę, żeby chłopakom jeszcze troche życie umilić Należy im się po tym co w życiu ich spotkało :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw mar 25, 2010 10:09 Re: Behemot II ...

psiama pisze:
maciejowa pisze:Bry. A my sezon balkonowy zaczęliśmy wczoraj. Łatek uwielbia na balkonie siedzieć, całe szczęście, że go osiatkowaliśmy ;) Wczoraj był wniebowzięty!

Maciejowa, spróbuj korzystać może z funkcji "Zobacz swoje posty" - tam masz zawsze listę wątków, w których coś skrobnęłas i zawsze pojawiają się domyslnie chronologicznie wg ostatnio napisanych postów :ok: .

AYO, ja też mam mównicę, a nawet dwie, bo balkonem tego nie nazwę. Ma to jakies pół metra kwadratowego. Ale mam je omoskitierowane, więc nici z balkonowania. A u rodziców miałam duży balkon, krzesełka, stoliczek, widoczek, te sprawy ... ech :roll:

Korzystam, ale zawsze mam naćkane w kilku wątkach i te pojedyncze mi się gubią. :oops:

maciejowa

Post » Czw mar 25, 2010 10:09 Re: Behemot II ...

Witamy maciejowa po przerwie :piwa:
Mnie też ginęły - wstaw sobie do zakładek w panelu użytkownika :wink:
Mam świadomość tego, że osiatkowanie ułatwiłoby mi życie, jest jednak pewien problem - KTO mianowicie miałby to zrobić? :evil:
Zupełnie nie wiem jak sie za to zabrać :roll:
Jaki wypas pomponmamo 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw mar 25, 2010 10:12 Re: Behemot II ...

Czy ja się doczekam nowych fot kota B :roll:
Bry 8)

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw mar 25, 2010 10:17 Re: Behemot II ...

AYO, jak kto - chłop jakiś. Tu trzeba siły, sprytu. Siatki mają np. na zooplus. A własnie, zamawiałaś już cosik ?
A o co chodzi z tym wstawianiem do zakładek AYO. Może i ja się czegoś nauczę :D

Pomponmama, ale mają się fajnie kotencje Twoje :1luvu: Kwiatuszki boskie :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw mar 25, 2010 10:18 Re: Behemot II ...

AYO osiatkowanie to jest tak prosta sprawa, że nawet blondynka sobie poradzi. Kupujesz w zooplus siatkę odpowiedniego rozmiaru - polecam transparentną. W opakowaniu masz takie haczyki do wkrecania. Haczyków trzeba dokupić, bo jest ich za mało. Haczyki wkręcasz rozwieszasz na nich siatkę i po krzyku 8) Jak byś była bliżej to bym ci zrobiła - naprawdę łatwizna. Pół godziny roboty.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 25, 2010 10:21 Re: Behemot II ...

AYO pisze:Witamy maciejowa po przerwie :piwa:
Mnie też ginęły - wstaw sobie do zakładek w panelu użytkownika :wink:
Mam świadomość tego, że osiatkowanie ułatwiłoby mi życie, jest jednak pewien problem - KTO mianowicie miałby to zrobić? :evil:
Zupełnie nie wiem jak sie za to zabrać :roll:
Jaki wypas pomponmamo 8O

:piwa: :mrgreen:
Poszłam po rozum do głowy i wstawiłam do ulubionych po prostu.
U nas zabezpieczenie robił TŻ Georg-inii :mrgreen: Łatek jest wdzięczny i my też, bo mogę go na balkon wypuszczać bez ograniczeń i nie muszę tam siedzieć i pilnować, a mieszkamy na 10 piętrze. No i dzieciaki są bezpieczniejsze, ale ich na balkonie samych nie zostawiam mimo siatki ;) A może u Ciebie w mieście jest ktoś kto się zajmuje zabezpieczeniem balkonów?

maciejowa

Post » Czw mar 25, 2010 10:24 Re: Behemot II ...

No maja dobrze - to prawda. A ponieważ balkon popołudniami bardzo nagrzany jest, to im robię czasem daszek z prześcieradła i rozkładam śpiworek, coby mi sie za bardzo koty nie zagotowały, bo Frędzel to sie czasem tak długo opala, że normalnie ma gorące futro 8O
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 25, 2010 10:39 Re: Behemot II ...

AYO... :1luvu: :1luvu:
Dużo radości dnia codziennego,
spełnienia marzeń co do jednego.
Miłości takiej, że świat nie widział,
zdrowia takiego, co nikt nie słyszał.
Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile,
a wszystko to w radosną chwilę.
Wszystkiego Najlepszego
:birthday:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw mar 25, 2010 10:47 Re: Behemot II ...

8O ... Siostro AYO, wszystkiego najlepszego, co może Cię spotkać w usługiwaniu Kotu B. :birthday: :balony: :dance:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw mar 25, 2010 10:50 Re: Behemot II ...

AYO ma urodziny? 8O
Ekhem...
Dostojna jubilatko! Wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej 18-tki. Samych pięknych chwil z kotem B. spełnienia marzeń i przede wszystkim dużo zdrowia, życzy klan Pomponów.
A w prezencie masz...
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 25, 2010 10:52 Re: Behemot II ...

A KYSZ :ryk:

Nie ma się z czego cieszyć :x
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw mar 25, 2010 10:54 Re: Behemot II ...

To my też się do życzeń przyłączamy! Wszystkiego najlepszego! Zdrówka, słońca i pomyślności, spełnienia marzeń i dużo kasy :piwa:
:birthday:

maciejowa

[poprzednia][następna]