Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:T
Jak tam ucho od urwisa Miszy?
mirka_t pisze:Ucho Miszy nadal nie jest zagojone. Atrauman AG nie zdał egzaminu, po Balsamie Szostakowskiego rany zaczęły się paprać. Dzisiaj kupiłam Srebro Koloidalne.
Lumpek bez zmian. Próbuje jeść, ale ma problemy z gryzieniem.
Mietek próbuje zrelaksować mnie przed snem jednak problemy i przesilenie wiosenne powodują, że mam wszystkiego dość. Na forum pisano, że szkodzę kotom. Niestety przede wszystkim szkodzę sobie i coraz częściej to do mnie dociera.
mirka_t pisze:
Mietek próbuje zrelaksować mnie przed snem jednak problemy i przesilenie wiosenne powodują, że mam wszystkiego dość. Na forum pisano, że szkodzę kotom. Niestety przede wszystkim szkodzę sobie i coraz częściej to do mnie dociera.
mirka_t pisze:Ucho Miszy nadal nie jest zagojone. Atrauman AG nie zdał egzaminu, po Balsamie Szostakowskiego rany zaczęły się paprać. Dzisiaj kupiłam Srebro Koloidalne.
Lumpek bez zmian. Próbuje jeść, ale ma problemy z gryzieniem.
mirka_t pisze:
...... Problemy narastają, życie ucieka przez palce a mogłam mieć spokój i wygodę ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Meteorolog1 i 35 gości