Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:żeby Denisowi się udało... ta Pani wie, że on troszkę wypłoszek jest?
Myszeńk@ pisze:Asiu, jeżeli uda mi się przepchnąć mój bazarek, to kasa też będzie na koty Krzysztofa ...
rybcie pisze:robiłam niedawno badania krwi i bardzo miły pan z laboratorium jak tylko dowiedział się czym się zajmujemy, to powiedział, żeby nie płacić za badanie tylko przelać równowartość na KOTYlion. Puszczam więc dziś przelew na 60,00 PLN jako dar dla kotków od NZOZ Usługi Medyczne Laboratorium Analiz Lekarskich Jadwiga Rawicka przy ul. Targowej 55.
Pięknie dziękujemy w kocim imieniu![]()
![]()
![]()
Georg-inia pisze:rybcie pisze:robiłam niedawno badania krwi i bardzo miły pan z laboratorium jak tylko dowiedział się czym się zajmujemy, to powiedział, żeby nie płacić za badanie tylko przelać równowartość na KOTYlion. Puszczam więc dziś przelew na 60,00 PLN jako dar dla kotków od NZOZ Usługi Medyczne Laboratorium Analiz Lekarskich Jadwiga Rawicka przy ul. Targowej 55.
Pięknie dziękujemy w kocim imieniu![]()
![]()
![]()
buch! na stronę Kotyliona
Sis pisze:Będę w niedzielę w schronie.
Atla - będziesz też? wziąć kolczyki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości